Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας, αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας. Πάρτε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις, που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές θα είστε πιο ικανοποιημένοι.

ΛΕΩΝ: Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές αντιδράσεις. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις. Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε έναν φίλο σας που έχει πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά. Επειδή καμιά φορά ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία, για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Οι απαιτήσεις των γύρω σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να στεφτείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί σας δεν βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...