Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές και η μέρα βάζει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε επαγγελματικά σχέδια και διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα που έχουν αποδείξει ότι δεν σας βοηθούν στις συναλλαγές σας. Το μεγάλο σας όπλο είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρειάζονται αυτή τη στιγμή την προσοχή σας. Είναι καλύτερα να παραδεχθείτε πως δεν μπορείτε να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο ελαστικοί, να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής και μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά μαζί με αυτά ανακατεύονται καθυστερήσεις και άγχη για την πορεία των οικονομικών σας. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και περιορίστε τις συναισθηματικές εξάρσεις. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι σημαντική, αλλά δεν θα είναι ούτε ήρεμη ούτε εύκολη. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες βελτιώνονται αισθητά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σας σχέδια, ίσως οφείλονται σε κάποιες συνωμοσίες. Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε συνδυασμό με τις καθημερινές σας ανάγκες, σας φαίνονται βουνό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Εχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και στην επικοινωνία με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις τη στιγμή που πολλά πράγματα δεν θα τρέχουν γρήγορα. Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς. Οι εξελίξεις στον εργασιακό χώρο, στα μέσα του μήνα, θα σας δώσουν τη λύση ενός προσωπικού προβλήματος με έναν επεισοδιακό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Από εσάς εξαρτάται εάν θα καθιερώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή αν θα τη διαγράψετε, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη junior και το μήνυμα όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.

Νέα ζωή για το ησυχαστήριο της Αλίκης

Στο ήσυχο και μαγευτικό τοπίο του Θεολόγου Φθιώτιδας, εκεί...

Η κόρη του Λιβιεράτου με γόνο εφοπλιστών

Η καλλονή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου, Νεφέλη, στην αγκαλιά...

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Δείτε τους να διασκεδάζουν αγκαλιά

Ο Νίκος Καρβέλας έκανε βραδινή έξοδο με την σύντροφό...

Η μικρούλα της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα της είναι Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας στην αγκαλιά του πατέρα της.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Ζει απομονωμένη σε μικρό χωριό – «Δεν έρχεται κανείς»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και...

Χαρά Τσιώλη: Η αποκάλυψη για τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Η Χαρά Τσιώλη, που έγινε γνωστή μέσα από τα...