Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Έβαλαν φωτιά στο πτώμα του Μάριου

❱❱ Νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας του Παπαγεωργίου από στοιχείο-φωτιά Καναδού ερευνητή που μίλησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ενα στοιχείο-φωτιά, που δίνει νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, αποκάλυψε ο Καναδός ερευνητής που ανέλαβε για λογαριασμό της οικογένειας να διαλευκάνει την υπόθεση, η οποία έχει παγώσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή, οι δολοφόνοι έκαψαν τη σορό του αδικοχαμένου 26χρονου σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης τους!

Ο Καναδός ερευνητής, ο οποίος κλήθηκε να ενώσει τα κομμάτια το μακάβριου παζλ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» από ένα πάρκο της Δάφνης, που χρησιμοποιούσαν σαν κωδικό οι απαγωγείς όταν ήθελαν να αναφερθούν στον τρόπο με τον οποίο εξαφάνισαν το πτώμα του άτυχου Μάριου.

Οπως είπε, από τα στοιχεία που συγκέντρωσε αλλά και από μία μαρτυρία προκύπτει πως ο «εγκέφαλος» της σπείρας των απαγωγέων (και επί χρόνια φίλος της οικογένειας του άτυχου Μάριου Πέτρος Μιχαλεάκος) είχε συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες με τα μέλη της πρώτης κρυφής ομάδας που είχε ενεργό ρόλο στην απαγωγή και τη δολοφονία, στις οποίες κανόνιζαν συναντήσεις υπό άκρα μυστικότητα για να ξεφορτωθούν το πτώμα του 26χρονου οπτομέτρη:

«Μελετήσαμε τις ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες τους και από τα λεγόμενά τους συμπεραίνουμε ότι, ενώ ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν στη μεταφορά της σορού, ένα από τα μέλη της ομάδας τους το έσκασε. Διέφυγε…» τόνισε χαρακτηριστικά ο ειδικός αναλυτής από τον Καναδά, συμπληρώνοντας πως οι απαγωγείς διακατέχονταν από μεγάλη αγωνία για το αν θα κατάφερναν να εξαφανίσουν το πτώμα.

Συνομιλία

«Ελεγαν ξεκάθαρα: ‘‘Είμαστε έτοιμοι, πρέπει να τελειώνουμε με αυτόν”. Βρίσκονταν σε μία κατάσταση επείγοντος, σε μία κατάσταση υστερίας, ένιωθαν βιαστικοί και φοβισμένοι. Σε αυτό το χρονικό σημείο συζήτησαν για τα λύτρα» ανέφερε ο ίδιος, λέγοντας πως τελικά «έκλεισαν» στα 620.000 ευρώ. Από 150.000 ευρώ θα έπαιρναν τέσσερα άτομα, 10.000 ευρώ θα πήγαιναν στον άνθρωπο που έκανε τα τηλεφωνήματα, ενώ το ίδιο ποσό θα διέθεταν για την BMW που τους παραχωρήθηκε τη νύχτα του φόνου.

Ο ειδικός στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων αναφέρθηκε ακόμα σε μία τηλεφωνική συνομιλία στην οποία ο συνεπιβάτης του κόκκινου βαν -με το οποίο τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μετέφεραν τη σορό- αναφέρεται στο πάρκο της Δάφνης και ο «εγκέφαλος» τον ρωτάει αν «έγινε η δουλειά…»!

«Είσαι σίγουρος ότι τελείωσε, ότι έληξε εντελώς;» είναι η επόμενη ερώτηση του αρχηγού της σπείρας, για να λάβει την απάντηση: «Ναι, έληξε, τελείωσε»!

Ομως αυτό που σοκάρει είναι η παραδοχή του επιβάτη του φορτηγού ότι «η μικρή φωτιά σήμερα μπήκε»! Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, καμία φωτιά δεν είχε ξεσπάσει εκείνη την περίοδο στην περιοχή. Αυτό κάνει τον Καναδό αναλυτή να πιστεύει πως η φωτιά στο συγκεκριμένο πάρκο ήταν ο κωδικός ότι έκαψαν το πτώμα του Μάριου.

«Τα κάρβουνα τα χρησιμοποίησαν για να κάψουν το πτώμα, αλλά και για να περιορίσουν τη μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο» τόνισε χαρακτηριστικά ο ερευνητής της οικογένειας Παπαγεωργίου. Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος από την πλευρά του προανήγγειλε ανατροπές στη δίκη σε δεύτερο βαθμό, που θα αρχίσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Ισως κάποιοι που θεωρούν ότι θα έρθουν ως μάρτυρες να βρεθούν κατηγορούμενοι. Ισως κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι απαλλάχτηκαν να βρεθούν με βαρύτερες κατηγορίες» δήλωσε προφητικά ο κ. Ρουσσόπουλος.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...