Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Με βίασε «δράκος» του Instagram

❱❱ Καταγγελία-σοκ 16χρονης μαθήτριας, που βίωσε τον εφιάλτη στα νότια προάστια στα χέρια αδίστακτου νεαρού!Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μετά το facebook, φαίνεται ότι και το Instagram «αλώθηκε» από αδίστακτους βιαστές, που δημιουργούν ψεύτικα προφίλ και παρασύρουν ανήλικα κορίτσια, τα οποία κάνουν το λάθος να ακολουθήσουν τα προφίλ τους εντυπωσιασμένα από τις φωτογραφίες που αναρτούν με ακριβά αυτοκίνητα.

Μετά το ραντεβού-εφιάλτη μιας 16χρονης μαθήτριας λυκείου, που κατέληξε στον βιασμό της σε περιοχή των νοτίων προαστίων, η Ασφάλεια εξετάζει το ενδεχόμενο να βρίσκεται μπροστά σ’ έναν δράκο, ο οποίος αναζητεί ανήλικα θύματα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανήλικη κατέφυγε πριν από λίγα 24ωρα στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας μαζί με τον πατέρα της, στον οποίο είχε αποκαλύψει την τρομακτική εμπειρία που βίωσε όταν βρέθηκε ανυπεράσπιστη στις διαθέσεις ενός νεαρού, τον οποίο γνώρισε στο Instagram και έπειτα από ασφυκτική πίεση δέχθηκε να συναντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη μαθήτρια είχε ακούσει από φίλες της για το προφίλ του συγκεκριμένου νεαρού στην ιστοσελίδα φωτογραφιών και βίντεο, αλλά δεν το είχε «ανοίξει».

Προφανώς, ο άγνωστος σε αυτή νεαρός ανακάλυψε το προφίλ της μέσω των επαφών της με κοπέλες οι οποίες τον ακολουθούσαν στο Instagram κι έτσι ξαφνικά, λίγες ημέρες μετά, της έκανε αίτημα να ακολουθήσει τη δική του σελίδα.

Το κορίτσι δέχθηκε και έτσι άρχισε να βλέπει τις αναρτήσεις και τις φωτογραφίες που ανέβαζε ο νεαρός στο προφίλ του, στο οποίο δεν έκρυβε την αγάπη του για τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα.

Ομως από τη στιγμή που η 16χρονη συμφώνησε να ακολουθήσει το προφίλ του νεαρού, σε σύντομο χρονικό διάστημα δέχθηκε το πρώτο μήνυμα από αυτόν… Στην αρχή, η κοπέλα απαντούσε διστακτικά, καθώς δεν τον γνώριζε, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, στη συνέχεια όμως άρχισαν να μιλούν πιο άνετα στα μηνύματα, μέχρι που ήλθε και η πρόσκληση να τα… πουν από κοντά.

Βόλτα με Ι.Χ.

Αρχικά, η 16χρονη μαθήτρια αρνήθηκε, όμως οι προσκλήσεις να συναντηθούν για να γνωριστούν και να τα πουν από κοντά ήταν καθημερινές. Ετσι, κάποια στιγμή το κορίτσι υπέκυψε και αποδέχθηκε την πρόσκληση για μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητο του νεαρού, που, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, της είχε δώσει ψεύτικο όνομα, το ίδιο που είχε και στο προφίλ του. Το ραντεβού έγινε σε μια πλατεία σε περιοχή των νοτίων προαστίων, όπου ο νεαρός περίμενε το ανυποψίαστο κορίτσι μέσα στο αυτοκίνητο, και πήγαν μαζί για καφέ και μπίρα.

Πολύ γρήγορα, όμως, το «χαλαρό» ραντεβού διαδέχθηκε ο τρόμος για τη 16χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της, ο νεαρός τής πρότεινε να πάνε βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά και εκείνη δέχθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε ένα απόμερο σημείο, όπου αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις του. Αρχικά, της ζήτησε να κάνουν έρωτα, όμως η ανήλικη αρνήθηκε.

Με τη βία

Ωστόσο, όταν το κορίτσι προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο και να φύγει, διαπίστωσε με έκπληξη ότι οι πόρτες του ήταν κλειδωμένες! Ο νεαρός δεν έχασε την ευκαιρία, ακινητοποίησε τη 16χρονη, παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί, και την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μέσα στο όχημα! Οταν «χόρτασε» τις αρρωστημένες ορέξεις του, τη μετέφερε σε άλλο σημείο, όπου είχε πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς και ταξί, την έβγαλε από το αυτοκίνητο και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι έρευνες

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ανήλικη μαθήτρια, την επόμενη ημέρα αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στον πατέρα της ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, με αποτέλεσμα άμεσα να υποβάλουν μαζί τη σχετική καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί, που ερευνούν για τον εντοπισμό του άγνωστου προς το παρόν βιαστή, διαπίστωσαν ότι έχει δημιουργήσει διάφορα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα με ψεύτικα στοιχεία.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...