Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Κόλαση best seller! H Χρυσηίδας Δημουλίδου υποστήριξε ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν ήταν προσχεδιασμένο

Οργή κατά της πρώην αεροσυνοδού και νυν συγγραφέα, η οποία «ξέπλυνε» τον συζυγοκτόνο πιλότο

Την οργισμένη αντίδραση χιλιάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η μακροσκελής ανάρτηση της πάλαι ποτέ αεροσυνοδού και νυν συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «ξέπλυνε» τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Το προκλητικό ποστ της Δημουλίδου – «Δεν το προσχεδίασε, θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις»

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η συγγραφέας των σύγχρονων Αρλεκιν ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον άνδρα που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα του παιδιού του και έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες.

νυφικο

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η πρόβα νυφικού της Καρολάιν – «Δεν την άφηνε λεπτό μόνη», αποκαλύπτει η σχεδιάστρια

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας μην ψάχνουν οι δημοσιογράφοι για λαβράκια, δεν υπάρχουν. Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη “ειδεχθές” ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο facebook, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το ρόλο της συγγραφέως προκειμένου να αναλάβει εκείνον της… γιαλαντζί εγκληματολόγου!

Στη συνέχεια, θέλοντας να ψυχογραφήσει τον 33χρονο φονιά, υποστήριξε πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, αλλά έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης. «Κοινώς, θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του» έγραψε με περίσσιο θράσος.

Έβγαλε πόρισμα

Μάλιστα, στο ίδιο κατάπτυστο κείμενο δεν δίστασε να βγάλει πόρισμα ακόμη και για την ψυχολογία της Καρολάιν, επιδεικνύοντας χυδαία ασέβεια προς τη νεκρή κοπέλα. Όπως έγραψε, η 21χρονη είχε εντυπωσιαστεί από τη λαμπερή και χλιδάτη ζωή των influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την απόφασή της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το σπίτι στα Χανιά ήταν το κίνητρο της δολοφονίας; Πού βρίσκεται το τρίτο πρόσωπο;

«Ο άνδρας της δεν κέρδιζε τόσα πολλά, ούτε είχε τον χρόνο να της παρέχει την ονειρεμένη ζωή που φανταζόταν πως θα ζούσε με τον γάμο τους ή της είχε υποσχεθεί. Ένα αγκαθάκι αμφιβολίας φύτρωσε μέσα της κι άρχισε να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα κάνοντας τη συμπεριφορά της ν’ αλλάζει. Ο Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως έγινε πολύ επιθετική μετά τη γέννηση του παιδιού τους, γι’ αυτό την παρακολουθούσε η ειδικός. Αν βίωνε επιλόχεια κατάθλιψη, συν όλα όσα προανέφερα, φυσικό ήταν να ξεσπά με επιθετικότητα και να φέρεται περίεργα» συνέχισε.mpampis

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια οργής για τα γραφόμενά της διαδέχτηκαν το ένα το άλλο, με τους ακολούθους της να τη χαρακτηρίζουν «ανόητη που παριστάνει την εγκληματολόγο». «Η Δημουλίδου, αφού έχει δολοφονήσει τη λογοτεχνία, είπε να ξεπλύνει και τον Μπάμπη τον φονιά», «Θα γράψει κανένα αριστούργημα τύπου “Ο πιλότος της αγάπης” ή “αγαθός δολοφόνος”», «Ξέρει τι κάνει, ψαρεύει για τα δικαιώματα να τον κάνει βιβλίο Αρλεκιν», «Κατάλαβα ακόμα μία φορά μετά τις δημόσιες δηλώσεις σου γιατί είναι τόσο καταπληκτικό προσάναμμα για το τζάκι τα βιβλία σου» είναι κάποια από τα εκατοντάδες σχόλια που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο πιλότος «ξεψάχνισε» τις ιστοσελίδες με τον σάτυρο φοιτητή λίγο πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Κενές αναλύσεις

Η ίδια, ωστόσο, αποδίδει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς σε κακεντρέχεια που σκοπό να έχει να πλήξει το… συγγραφικό της κύρος!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσπαθεί να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας παίρνοντας αφορμή από την επικαιρότητα. Από το 2015 ως σήμερα έχει επιδιώξει ουκ ολίγες φορές να προκαλέσει το ενδιαφέρον με αναλύσεις κενές περιεχομένου, όπως ακριβώς είναι και τα βιβλία της.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγα χρόνια, στην οποία υποστήριζε ότι η κατάρρευση των δίδυμων πύργων δεν οφειλόταν στα αεροπλάνα! Το όνομά της έγινε πρώτο τρεντ στο twitter, με τους χρήστες του μέσου να διαγωνίζονται ποιος θα την… τρολάρει καλύτερα! Μόνο που αυτή τη φορά το κορίτσι από τις Σέρρες, που παράτησε την καριέρα του στην Ολυμπιακή για να γίνει συγγραφέας, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας, φτάνοντας ακόμη και στη σκύλευση νεκρού.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΦΟΝΟΣ 1

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα; (video)

Προσβλητικά σχόλια και «πόλεμος» με Λιάγκα και Σκορδά στο «πρωινό»

Και μέσα σε όλα αυτά, ένας επικός καβγάς ξέσπασε προχθές στον αέρα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου! Η γνωστή συγγραφέας ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», με τους παρουσιαστές να τη βγάζουν τηλεφωνικά στον αέρα προκειμένου να μιλήσει για τις επίμαχες αναρτήσεις της! Ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε αρκετά εκνευρισμένος αποσπάσματα από την ανάρτηση της συγγραφέως και εκείνη αμέσως του απάντησε σε αρκετά προσβλητικό ύφος. «Μιλάτε την ελληνική γλώσσα; Δεν είπα ότι εικάζω, είπα ότι μπορεί να πέρασε από το μυαλό του πιλότου ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο, δεν είπα ότι υπήρχε αντικαταστάτης του συζύγου της Καρολάιν» ανέφερε προσπαθώντας να πείσει ότι ουσιαστικά τα λόγια της παρεξηγήθηκαν.

Έξαλλος

Έπειτα συνέχισε να υποστηρίζει την άποψή της ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής: «Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες, ο γυναικοκτόνος δηλώνει ότι έγινε καβγάς, οφείλουμε να ακούμε αμφότερες τις πλευρές». Ο Λιάγκας απάντησε έξαλλος ότι πρόκειται για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κοπέλας και ότι οι ιατροδικαστές λένε πως δεν προηγήθηκε καβγάς.

Η Δημουλίδου συνέχισε την ανάλυσή της λέγοντας ότι οι γιατροί και οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να ξέρουν τι προηγήθηκε της δολοφονίας! Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και η Φάιη Σκορδά, αναφέροντας σε έντονο ύφος ότι ο 33χρονος πιλότος άφησε ένα μωρό χωρίς μάνα.

«Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγος ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;» αναρωτήθηκε, με τη συγγραφέα να ανταπαντά: «Δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά γίνεται πανηγυράκι από τα ΜΜΕ γι’ αυτό το θέμα, γι’ αυτό δεν ήρθα στην εκπομπή σας!»

Ακολούθησε πολύ έντονος καβγάς της συγγραφέως με τους δύο παρουσιαστές, με τον έναν να μιλάει πάνω στον άλλον για τουλάχιστον 10 λεπτά. Μεταξύ άλλων σε αυτό τον καβγά η Δημουλίδου είπε φοβερές ατάκες, όπως ότι ο πιλότος αγαπούσε με τον τρόπο του την Καρολάιν (!), ότι την κανιβαλίζουν και ότι υπήρξαν και θετικά σχόλια προς το πρόσωπό της. Αξιοσημείωτη ήταν, τέλος, και η «επίθεσή» της στον Γιώργο Λιάγκα: «Με παραφράζετε! Μη μου παριστάνετε τον έξυπνο για να πουλήσετε, μη μου ρίξετε καμία ευθύνη».

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...