Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Αγγελία για Ι.Χ. έγινε best seller

Μεγαλομέτοχος πολυεθνικής που βάρεσε κανόνι αφηγείται την ιστορία του με αφορμή την πώληση του πολυτελούς ΤΤ του.

Με έναν απίθανο τρόπο αποκάλυψε τις αιτίες που τον οδήγησαν σταδιακά στο οικονομικό αδιέξοδο ο ιδιοκτήτης του σπορ διθέσιου αυτοκινήτου μάρκας Audi TT ’00 που πωλείται μέσω αγγελίας σε γνωστή σελίδα στο διαδίκτυο. Προκειμένου να προσεγγίσει αγοραστές για το πολυτελές αυτοκίνητο που τιμάται μόλις 4.999 ευρώ διηγήθηκε απολαυστικά την προσωπική του ιστορία.222h8963h98

Κάποτε υπήρξε μεγαλομέτοχος σε πολυεθνική και τα ευρώ τα γνώριζε μόνο ως χαρτονομίσματα, σαν την… Ντάλια του σίριαλ «Στο παρά πέντε». Σήμερα όμως υπολογίζει ακόμα και το πιο μικρό νόμισμα. Οπως αποκαλύπτει εκεί όπου θα έπρεπε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου του, από τότε που η εταιρία βάρεσε κανόνι είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά:

«…Ξέρεις τι σημαίνει κρίση; Θα σου πω εγώ τι σημαίνει. Εχεις ακούσει αυτό που λένε μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες; Εεε, δες το τώρα και σε ανάλυση. Είχα την τέλεια ζωή… μεγαλομέτοχος σε πολυεθνική-κολοσσό. Δεν ήξερα σε ποια τσέπη είχα περισσότερα λεφτά, από παντού έβγαζα πράσινα, κίτρινα και μοβ χαρτονομίσματα, κάτι καφέ και μπλε σπάνια έβλεπα. Τα δε κέρματα ήταν σκόρπια στα αμάξια μου μέσα, κάτω από πατάκια και καθίσματα… Πήρα τρία σπίτια, ένα καταμαράν, ένα jet ski, τρία αμάξια (κλασική ανωμαλία Ελληνα, μην έχει ο γείτονας καλύτερο και πιο ακριβό αμάξι από εμένα, δεν πάει). Ενα για καθημερινές, ένα για ΣΚ και ένα για βουνό. Εκανα ζωάρα, δεν λέω, με άλλη γυναίκα κοιμόμουνα, με άλλη ξύπναγα, χαμός, κόλαση…

»Ωσπου λοιπόν ένα όμορφο πρωινό βαράει κανόνι ο κολοσσός. Πώς πέσανε οι δίδυμοι πύργοι σε μια στιγμή; Ετσι ακριβώς, σε μια στιγμή. Δεν ξέραμε σε ποιον και πόσα χρωστάγαμε. Πουλήσαμε σχεδόν τα πάντα για να ξεχρεώσουμε και να μην πάμε φυλακή. Εμεινα με ένα σπίτι και δεν μπορώ ούτε την πισίνα να συντηρήσω πλέον. Την έχω κλειστή και γεμίζω την μπανιέρα πού και πού για να παραμυθιάζομαι. Εχω διώξει τον κηπουρό και βλέπω τα δέντρα μου να μεγαλώνουν ανομοιόμορφα. Εδιωξα και την οικιακή βοηθό και την έστειλα πίσω στις Φιλιππίνες, στην οικογένειά της. Εκοψα τα πούρα και τώρα καπνίζω άφιλτρα τσιγάρα. Εκοψα και τα εστιατόρια και το χαβιάρι, και συμβιβάζομαι πλέον με πάστα ελιάς που του μοιάζει λίγο… Εκοψα και τα μπουζούκια και ακούω τώρα τους καλλιτέχνες μόνο στα CD και αυτά αγορασμένα από τους μαύρους. Εκοψα και άλλα, και άλλα πολλά, πούλησα πρόσφατα και την Carrera, γιατί έκαιγε βενζίνη ενώ ήταν και σταματημένη στο πάρκινγκ… Το άλλο το έχεις ακούσει (από τα σαλόνια στα αλώνια;); Ετσι ακριβώς.

»Πάντα θυμάμαι ότι περπάταγα με ψηλά το κεφάλι, καμαρωτός καμαρωτός, τώρα κοιτάω κάτω, μπας και βρω κατά λάθος τίποτα λεφτά. Δεν ντρέπομαι, θα πω και αυτό: Ναι, υπήρξαν στιγμές πρόσφατα που έψαξα τα αμάξια, να βρω από εκείνα που κορόιδευα κάποτε και τα πέταγα από τις τσέπες μου γιατί με βάραιναν. Τα ψιλά, τα κέρματα… Τι σας λέω κι εσάς τώρα, φύγαμε τελείως από το θέμα. Αλλά βλέπεις, δεν έχω ούτε λεφτά για ψυχανάλυση, κάπου έπρεπε να τα πω. Φουουου… μου έφυγε ένα βάρος, ξαλάφρωσα λίγο. Εν πάση περιπτώσει… Αυτό είναι το αμάξι, αυτός είμαι και εγώ…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...