Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πρίγκιπας Παύλος: Βασιλιάς του real estate

Scouting σε σπίτια «παλάτια» δίπλα στα πρώην ανάκτορα αλλά και στις Σπέτσες, στο πρώην «βασίλειο» της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες από μεσιτικά γραφεία και τηλεοπτικές εκπομπές, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ ψάχνουν να αγοράσουν στην Ελλάδα δύο μικρά παλάτια, για να στήσουν το «βασίλειό» τους, σε δύο μάλιστα περιοχές με έντονους συμβολισμούς και αναμνήσεις για την ιστορία της τέως βασιλικής οικογένειας – στην οδό Ηρώδου Αττικού, δίπλα στα πρώην ανάκτορα, και στις Σπέτσες.

pavlos 1

Αν και έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του αείμνηστου τέως βασιλιά, ότι ο πρωτότοκος γιος του Παύλος δεν σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ενωσης Μεσιτών Ακινήτων μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε τις προθέσεις και τις τελευταίες κινήσεις του Παύλου, λίγο προτού αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

chantal

«Το scouting στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και, όπως φαίνεται, το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία». Πρόκειται για ένα πολυτελέστατο οροφοδιαμέρισμα στην οδό Ηρώδου Αττικού, με θέα στους βασιλικούς κήπους, δίπλα στα πρώην ανάκτορα, στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Προεδρικό, σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας, εκεί όπου κάποτε κατοικούσαν ο βασιλιάς Παύλος και η βασίλισσα Φρειδερίκη, αλλά και οι γονείς του Παύλου, βασιλιάς Κωνσταντίνος και βασίλισσα Αννα Μαρία.

irodou
Χαρακτηριστική άποψη της Ηρώδου Αττικού

Αλλωστε, το πρώην βασιλικό ζεύγος της Ελλάδας απέκτησε τον διάδοχο Παύλο στις 20 Μαΐου 1967, όταν 101 κανονιοβολισμοί από τον Λυκαβηττό ανήγγειλαν την είδηση, αλλά δυστυχώς το βρέφος, μόλις επτά μηνών, ακολούθησε τους γονείς του στην εξορία, καθώς το βασιλικό κίνημα εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας είχε αποτύχει. Το κόστος της αγοράς, πάντως, του διαμερίσματος στην Ηρώδου Αττικού -αν τελικά πραγματοποιηθεί- αναμένεται να ξεπεράσει τα 15.000.000 ευρώ, καθώς οι τιμές των ακινήτων στον πιο ακριβό δρόμο της Ελλάδας έχουν εκτοξευτεί. Το σίγουρο είναι ότι το σπίτι θα ανακαινιστεί με το μοναδικό και ακριβό γούστο της Μαρί Σαντάλ, όπως οι κατοικίες τους στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

mari

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που ο Παύλος επισκέφτηκε την Ηρώδου Αττικού ήταν τη μέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα του, για να ρυθμιστεί το τελετουργικό της κηδείας στο Μέγαρο Μαξίμου. Μέσα, πάντως, από την επικείμενη αγορά στην Ηρώδου Αττικού ο πρίγκιπας Παύλος φαίνεται ότι στέλνει μια σειρά από μηνύματα.

Το μυστήριο

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου φημολογείται ότι σκοπεύει να προχωρήσει και στην απόκτηση μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με θέα στο Αιγαίο. Η μοναδική βίλα σε μια έκταση 50 στρεμμάτων διαθέτει, μεταξύ άλλων, ελικοδρόμιο, πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και υπήρξε για πολλά χρόνια το «βασίλειο» της επιχειρηματικής οικογένειας Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της Folli Follie, ενώ το τίμημα αναμένεται να ξεπεράσει τα 15.000.000 ευρώ.

vila
Η εξοχική κατοικία «υπερπαραγωγή» του ζεύγους Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες

Το θέμα, σύμφωνα με μεσιτικούς κύκλους, είναι η δυσκολία της αγοραπωλησίας, καθώς η βίλα φέρεται ότι έχει μεταβιβαστεί και έχει υποθηκευτεί από τους Κουτσολιούτσου σε ελβετικό fund! Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εspresso», ότι η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου γνωρίζει πολύ καλά τη βίλα και τα κατατόπια της, καθώς το περσινό καλοκαίρι στις διακοπές τους ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά τους είχαν νοικιάσει τη βίλα για δέκα ημέρες. Το ερώτημα είναι ποιος εισέπραττε τα 15.000 ευρώ την εβδομάδα, οπότε φημολογείται ότι νοικιαζόταν η βίλα.

Τα πάρτι ματαιοδοξίας

Για πολλά χρόνια η οικογένεια Κουτσολιούτσου μεσουρανούσε στα πάρτι και στις δεξιώσεις της αθηναϊκής high society. Ιδιαίτερα το νέο αίμα, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, με τη σύζυγό του Μαρίζα. Ακόμα και μετά το σκάνδαλο της Folli Follie, στην εξοχική κατοικία τους «υπερπαραγωγή», στις Σπέτσες, η οποία δεσπόζει πάνω από τον κόλπο της Ξυλοκέριζας, εξακολουθούσαν να υποδέχονται και να δεξιώνονται φίλους τους. Highlight στην περιβόητη βίλα υπήρξε το πάρτι που οργάνωσαν στις 18 Αυγούστου του 2014, για το οποίο συζητούσαν πολλές ημέρες και νύχτες όλη η Αθήνα, οι Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Σε εκείνο το αξέχαστο πάρτι πλούτου, λάμψης και ματαιοδοξίας, η Καίτη Κουτσολιούτσου και η νύφη της Μαρίζα γιόρταζαν τα γενέθλιά της η πρώτη και την ονομαστική εορτή της η δεύτερη.

koutsio
Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος με τη σύζυγό του Μαρίζα

Οι σύζυγοί τους, Δημήτρης και  Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, είχαν φροντίσει τα πάντα, ακόμα και να τραγουδήσουν ο συμπέθερος Διονύσης Σαββόπουλος -σύζυγος της αδελφής της εορτάζουσας– και η Δήμητρα Γαλάνη, ενώ τη χρυσή νεολαία διασκέδασε η Πέννυ Μπαλτατζή με το γκρουπ της. Το μέλλον θα δείξει αν την ιστορία των πάρτι -με γαλαζοαίματους και jetsetters –αυτή τη φορά συνεχίσει η Μαρί Σαντάλ, αν καταφέρει και αποκτήσει την περίφημη βίλα.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...