Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παέγια με κοτόπουλο και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
Υλικά
1/2 κ.γ σκόνη σαφράν
80 γρ. αρακάς
400 γρ. ρύζι για ριζότο
250 ml σπιτικό ζωμό κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παέγια με κοτόπουλο και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
1/2 κ.γ σκόνη σαφράν
80 γρ. αρακάς
400 γρ. ρύζι για ριζότο
250 ml σπιτικό ζωμό κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του espressonews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
© 2007 - 2024 Espresso
Made by minoanDesign