Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Απάντηση στο θρίλερ από το DNA

Ενδείξεις συνηγορούν στο ότι το πτώμα που βρέθηκε στη Μάνη ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σε «θρίλερ» για γερά νεύρα εκτυλίσσεται η υπόθεση με τον εντοπισμό πτώματος σε προχωρημένη σήψη σε εγκαταλειμμένο πυργόσπιτο στο Καστρί Βάθειας, στην ανατολική Μάνη. Σφράγισμα που εντοπίστηκε στην αριστερή κάτω γνάθο του κρανίου ενισχύει το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει στον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου, ο οποίος αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο, οπότε έπεσε θύμα απαγωγής και παρά τη σύλληψη των δραστών, τα ίχνη του ακόμα αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στοιχείο αυτό που αποτελεί σοβαρή ένδειξη (αφού ο 26χρονος φέρει ανάλογο σφράγισμα), μαζί με το ότι ο σωματότυπος και η ηλικία ταιριάζουν με αυτά του Μάριου Παπαγεωργίου, ανοίγουν νέο δρόμο στις έρευνες. Την τελική απάντηση στο αίνιγμα αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της εξέτασης του δείγματος DNA της σορού, που έχει μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και θα συγκριθεί με το DNA της μητέρας του 26χρονου.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Ηταν ουσιαστικά σκελετός που βρέθηκε σχεδόν ανέπαφος πάνω σε ανοιχτό σλίπινγκ μπαγκ μέσα σε ερειπωμένο κτίσμα. Δίπλα υπήρχαν ορειβατικές αρβύλες, ένα σακίδιο ώμου και φθαρμένα κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε ο άτυχος άνδρας προτού πεθάνει. Ενα από τα ερωτήματα που απασχολούν, μάλιστα, τις αρχές είναι αν όντως το πτώμα βρισκόταν στο εγκαταλειμμένο πυργόσπιτο για μήνες ή μεταφέρθηκε πρόσφατα εκεί, προκειμένου να «στηθεί» το σκηνικό ώστε η αστυνομία να αναζητήσει την ταυτότητα του νεκρού σε κάποιον τουρίστα ή περιπατητή. Το γεγονός ότι ο σκελετός βρέθηκε σχεδόν ανέπαφος, ενώ το οίκημα δεν έχει πόρτες θεωρείται από τους ντόπιους εξαιρετικά «παράξενο», αφού φυσιολογικά τα αγρίμια θα είχαν σκορπίσει τα οστά. Ο σκελετός έχει μεταφερθεί ήδη στο Εργαστήρι Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου θα εξεταστεί από ειδικό ανθρωπολόγο, το πόρισμα του οποίου ωστόσο αναμένεται να εξαχθεί σε περίπου έναν μήνα.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη στις 9 Αυγούστου του 2012, όταν βρισκόταν με τη μητέρα του στο Διακοφτό Αχαΐας, όπου μετέβη εσπευσμένα από την Αθήνα με το αυτοκίνητό του προκειμένου να συναντήσει τον 71χρονο Πέτρο Μιχαλεάκο, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος. Την επόμενη μέρα συνεργάτης του Μιχαλεάκου τηλεφώνησε στη μητέρα του 26χρονου αναφέροντάς της πως έχουν απαγάγει τον γιο της και απαίτησε ως «λύτρα» το ιλιγγιώδες ποσό των 620.000 ευρώ. Οι «επαφές» των απαγωγέων με τη μητέρα συνεχίστηκαν ώς τις 17 Αυγούστου 2012. Στις 16 Οκτωβρίου συνελήφθησαν επτά άτομα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για την απαγωγή αλλά και για απόπειρα ληστείας της μητέρας του, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Μιχαλεάκος. Σημειώνεται ότι λίγους μήνες μετά την προφυλάκιση των δραστών με εισαγγελική εντολή προφυλακίστηκε και η σύζυγος του Μιχαλεάκου, η οποία φέρεται να επικοινωνούσε με τη μητέρα του απαχθέντος για να μαθαίνει πληροφορίες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά στοιχεία που είχαν περιέλθει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είχαν στρέψει τις έρευνες για την ανεύρεση του 26χρονου στη Μάνη.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...