Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τέλειο κορμί στο… παρά πέντε

❱❱ Το καλοκαίρι έχει φτάσει και όσο πλησιάζει ο καιρός να βγούμε στην παραλία γινόμαστε όλο και πιο αυστηροί με τις ατέλειες του σώματός μας. Προλαβαίνουμε να διορθώσουμε κάτι, έστω και την τελευταία στιγμή;Σφριγηλοί Γλουτοί

  • Αν η εικόνα του σώματός σας δεν σας ευχαριστεί και θέλετε να διώξετε τα αντιαισθητικά ψωμάκια και να βελτιώσετε την σιλουέτα σας ίσως πρέπει να σκεφτείτε την λιποαναρρόφηση. Πρόκειται για μια επέμβαση που μπορεί να αφαιρέσει το επίμονο τοπικό λίπος ακόμη και από τις πιο δύσκολες περιοχές, χαρίζοντάς σας ένα όμορφο και συμμετρικό κορμί. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η γυναίκα μπορεί να επανέλθει στις δραστηριότητές της μέσα σε τρεις με τέσσερις ημέρες.
  • Η λιπογλυπτική είναι μια επέμβαση κατά την οποία το λίπος αφαιρείται από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και αφού επεξεργαστεί με κατάλληλο τρόπο επανατοποθετείται σε περιοχές που λείπει όπως οι μηροί και οι γλουτοί. Είναι μια επέμβαση η οποία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και η γυναίκα αποκτά σφριγηλούς και σφιχτούς γλουτούς.

Κυτταρίτιδα

  • Η μεσοθεραπεία είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε λίγες συνεδρίες. Εφαρμόζεται σε περιοχές όπως οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά ή τα μπράτσα. Συστατικά όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, η καρνιτίνη, το δεοξυχολικό οξύ, εγχύονται στο δέρμα με στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της υφής του δέρματος. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που δίνει πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
  • Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια μοναδική μέθοδος που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την χαλάρωση και το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες η συγκεκριμένη τεχνική παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος και παρέχει υψηλή ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα. Η διέγερση των ιστών δημιουργεί νεοκολλαγονογένεση, η οποία συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Όμορφο μπούστο

Η αυξητική στήθους είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επέμβαση που μπορεί να χαρίσει ένα πιο πλούσιο ντεκολτέ σε κάθε γυναίκα. Ο πλαστικός χειρουργός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ένθεμα που ταιριάζει στον σωματότυπό σας. Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία και η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της μέσα σε λίγες ημέρες. Οι τομές δεν πρέπει να σας απασχολούν καθόλου, διότι γίνονται σε σημεία που δεν φαίνονται ακόμα και όταν φοράτε μαγιό, ενώ σταδιακά γίνονται σχεδόν αόρατες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...