Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Εργαστείτε με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι γι’ αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα να νικήσουν. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν, αλλά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που δεν χρειάζεται. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και θα βλέπετε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ: Η κάθε σας κίνηση θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Μία έστω και προσωρινή διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που δεν σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ό,τι μέχρι σήμερα. Ομως να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό σας περιβάλλον. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας ανοίξει τους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με νέες ελπίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας γίνεται αυτή την περίοδο από κάποια άτομα είναι ό,τι καλύτερο, αφού θα σας δώσει περισσότερη δύναμη στο να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την προσφορά τους. Βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση και, αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε ξεκάθαροι για το ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσετε. Αποφύγετε όμως τα οικονομικά ανοίγματα και τις αχρείαστες σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε μπορεί να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση, αλλά ίσως σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση. Πρέπει να αποδείξετε τι αξίζετε για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...