Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια – Προβλέψεις Παρασκευής 8 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή ημέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να κερδίσετε τους συνεργάτες σας. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση που δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Από το να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Οσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά αγνοήστε τους. Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε υπομονή και αφήστε τις ημέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι. Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις ώστε να μην μπερδεύετε ή μία στην άλλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Οσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει.

ΙΧΘΥΣ: Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούργιες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί για εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...