Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Νίνο: «Ανεβαίνει στην σκηνή και με δαγκώνει στο λαιμό με όλη της...

Στην διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη, «Ιδιωτική κατακραυγή» βρέθηκε...

Μαρία Μπεκατώρου: Ταξίδι στο… παρελθόν

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε η Μαρία Μπεκατώρου, έναν από τους...

Το Κατράκειο «υποκλίθηκε» στη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε στο κατάμεστο Κατράκειο. Κοντά της...

Σοφία Αρβανίτη σε τρελό disco party στα νότια προάστια

Σε ένα disco party στα νότια προάστια βρέθηκε πρόσφατα...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 06 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ανήκετε σε εκείνους που ποτέ δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας για να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αν δεν έχετε διαλέξει σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.
Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη, και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Επίσης, θα περάσετε αρκετές όμορφες ημέρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο οικονομικός σας τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να βελτιώσετε τα έσοδά σας θα είναι πολλές, γι’ αυτό αναζητήστε τον σωστό τρόπο αποταμίευσης, ώστε να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο αντικείμενο που χρειάζεστε. Συζητήστε σοβαρά με τον συνεταίρο ή τον σύντροφό σας τον τρόπο που σκέφτεται την οικονομική του κατάσταση, γιατί αργότερα μπορεί να υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές του λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας. Ακούστε προτάσεις και διερευνήστε τις πριν υπογράψετε, καθώς θα πρέπει να έχετε τον νου σας για παραλείψεις ή υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν στο έπακρο. Φιλοσοφήστε και μελετήστε τις ιδιαιτερότητες των άλλων γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα έχετε την απάντηση και συγχρόνως θα μπορέσετε να δεχτείτε μερικά από αυτά που σας εκνευρίζουν. Μπορεί θεωρητικά να τα δέχεστε, αλλά στην πράξη εξαντλείται γρήγορα η υπομονή σας.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης αξιολόγησης φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων. Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις, υποψίες που μπορεί να μεγεθυνθούν, κάντε το. Καλό είναι να μη σας λείπει το τακτ, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να δεχτούν σκληρές εξομολογήσεις ή εξονυχιστική ανάκριση. Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δεν σας δίνει το δικαίωμα της υπέρβασης των δικαιωμάτων ή των αδυναμιών τους. Ακόμα και αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία, η μέρα σάς βοηθά ποικιλοτρόπως να γίνετε πιο αποδοτικοί και σαφώς πιο ανεξάρτητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο διάλογος θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας, αλλά και την εσωτερική σας ηρεμία, αφού στα πάντα γίνεται καλύτερη προετοιμασία. Εάν θέλετε να αναδειχθείτε αισθητικά, βρείτε άλλους τρόπους από τον έρωτα και την ευτυχία, γιατί μπορεί να είναι το καλύτερο ενισχυτικό της ομορφιάς, αλλά εκτός από σπάνια συνήθως κοστίζουν και ακριβά. Οχι πως σας λείπει κάτι από τα δύο, αλλά, αν στηρίζεστε μόνο σε αυτά, θα πέσετε στην παγίδα όταν κάτι δεν θα πηγαίνει καλά να απογοητεύεστε και να χαλάτε τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Στόχος σας είναι να κατανοήσετε τους άλλους, για να μπορεί η τύχη να σας διευκολύνει στη συνέχεια με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Μην περνάτε τις συμβουλές που σας δίνουν αψήφιστα και, αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων. Για όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι, η αναζήτηση του συντρόφου θα είναι έντονη τις πρώτες 15 ημέρες, γι’ αυτό έστω την τελευταία στιγμή προσπαθήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική και κτητική, και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Γι’ αυτό, αν πραγματικά θέλετε, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας. Οσοι πάλι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, αλλά ο σύντροφός σας δεν θα είναι έτοιμος να δεχτεί κάτι τέτοιο. Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και φροντίστε τον σύντροφό σας περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά γιατί πιστεύετε ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται στην εσωτερική σας διάθεση να επέμβουν και εξωτερικοί παράγοντες, εσείς όμως πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική απραξία θα παραδώσει τη σκυτάλη, και έτσι δεν θα νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός παιχνιδιού. Φλερτάρετε ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε. Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στις άλλες υποχρεώσεις που έχετε, και μην εγκαταλείψετε τον τομέα του έρωτα τόσο εύκολα, θεωρώντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας θαυμάζει και θα θέλει να μείνει μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε μια πραγματικά ουσιαστική σχέση και, όταν αυτή εμφανιστεί, μην επιτρέψετε να χαθεί από τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, ώστε να περάσετε όμορφες και ήσυχες ημέρες. Το ίδιο διάστημα θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε στη συναισθηματική σας ζωή όχι γιατί την έχετε ξεχάσει, αλλά γιατί είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί φθορά, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα την γκρεμίσει οριστικά, καθώς θα είναι αδύνατον να διατηρηθεί κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε καλά πριν παρασυρθείτε, γιατί μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική σας διάθεση με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρήστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Να θυμάστε πως, ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δεν πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ: Η εβδομάδα θα έχει φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από τον χώρο των συμπτώσεων παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν ως διαφώτιση σε παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στον συναισθηματικό τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα. Ισως η μέρα για τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στην ταλαιπωρία που θα υποστείτε θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο… πουθενά με Κοκλώνη – Πληθαίνουν οι επώνυμες καταγγελίες

«Ονειρο καλοκαιρινής νυκτός» αποδεικνύονται τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που...

Tα ουρλιαχτά της Τζίλντα για τη «βασίλισσα του σεκόντο» Βούλα Γκίκα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας και σενάριο που δεν θα φανταζόταν...

«Καύσωνας» με… φρέσκα ειδύλλια στην εγχώρια showbiz!

Νέοι έρωτες «ανθίζουν» στην εγχώρια showbiz. Μέσα από μια...

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Ντέμη Γεωργίου στη σύντροφό της λίγο πριν πέσει σε κώμα!

Πανελλήνιο σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου....

Η όμορφη αοιδός, ο άτακτος Ρομά & ο «Dirty Harry»

«Μπράβος» της νύχτας σε ανοιχτή γραμμή με μοναχό στο...

Βάσω Χατζή: Ο άδειος… θρόνος της «βασίλισσας των πανηγυριών»

Με μια κενή καρέκλα, αυτή που καθόταν πάντα στα...

Greek Mafia, χούλιγκαν και στη μέση η… Κατερίνα

«Πλούσια» σε ευρήματα είναι η δικογραφία με τη δράση...

Επιδημία χωρισμών για ζευγάρια της εγχώριας showbiz εν μέσω καύσωνα

Επεσε επιδημία χωρισμού στην εγχώρια showbiz. Ζευγάρια που ήταν...