Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αθηνά Βαφείδου: Η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι μία από τις πρώτες που «δούλεψε»...

Επάγγελμα; Influencer! Oσο και να το χλευάζουν ακόμη κάποιοι,...

Αντζελα Δημητρίου: «Η μάνα μου δεν “έφυγε” είναι κάθε μέρα δίπλα μου»

«Μαμά γερνάω»! Το τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου, που φέρνει...

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Στην τηλεόραση ζουν με το άγχος της καρέκλας»

Μπορεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου να σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ωστόσο...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε περιοδεία «διαμάντι»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός οδηγεί το κοινό του και αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 8-9 Ιουνίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ο,τι προβλήματα κι αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα. Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες σας δεν σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές σας στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκδηλώστε τα πραγματικά αισθήματά σας και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούργια σχέδια. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν σας το ζητήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν αρμονικά μαζί σας. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας για να μπορέσετε να τις ικανοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας. Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μια σειρά θα ήταν χρήσιμο να απομονωθείτε για λίγο. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν μόνο αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί αλλιώς η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Δεν θα αποφύγετε την κούραση, αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Υποχωρήστε, καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητές σας ζητήστε βοήθεια και κάντε σωστό προγραμματισμό. Πρέπει να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά. Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε εξαιτίας ενός πείσματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Μη χαλαρώσετε, γιατί αν η απόδοσή σας πέσει, κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην τα βάζετε με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες για δημιουργία και στα εμπόδια. Ο καινούργιος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίζει να τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Λειτουργήστε πυροσβεστικά, αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε νέες γνωριμίες και θα αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...