Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αγωνία για Σισοκό στον Παναθηναϊκό

Ο Ιβοριανός τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ομόνοια και κινδυνεύει να χάσει το μπαράζ με την Ξάνθη.

Τις υπηρεσίες του πιο ποιοτικού του παίκτη κινδυνεύει να στερηθεί στο μπαράζ με την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήγε στην Κύπρο για μαλλί και βγήκε (τελικά) κουρεμένος. Οι «πράσινοι» συμπαραστάθηκαν στην (τρίφυλλη) Ομόνοια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά το χθεσινό φιλικό στο ΓΣΠ της Λευκωσίας τούς βγήκε ξινό, λόγω του τραυματισμού του Ιμπραήμ Σισοκό.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο α’ ημίχρονο και μετέβη στο νοσοκομείο για να βγάλει ακτινογραφία στον ώμο, γιατί ένιωθε αφόρητους πόνους. Τα αποτελέσματα έδειξαν πρόβλημα και από το ιατρικό επιτελείο εκτιμάται ότι πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της ερχόμενης Πέμπτης.

Από κει και πέρα, ο Γιάννης Βονόρτας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, εν όψει Ξάνθης. Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Λαγός, Ντίνας και Κοτσόλης, ενώ τραγικός ήταν ο Βελάσκες. Σε γενικές γραμμές πάντως οι «πράσινοι», που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ομόνοια, έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Μπαρμπαρούσης με σουτ και ισοφάρισε ο Φρέντι από λάθος εκτίμηση του Βελάσκες στο 51′. Με εξαιρετική κεφαλιά του Λαγού στο 67′ έγινε το 1-2, για να έρθει το 2-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Φρέντι από τον Βελάσκες και εκτέλεσε εύστοχα ο Αλβες. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με την ακόλουθη σύνθεση: Καρνέζης (61′ Κοτσόλης), Σπυρόπουλος (68′ Εσπάρθα), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Βελάσκες), Χουχούμης (81′ Κάιπερ), Λαγός, Ζέκα, Σο, Μπαρμπαρούσης (81′ Αποστολόπουλος), Σισοκό (37′ Ντίνας), Τοτσέ (46′ Φιγκερόα).

– Τα γραφεία της αθλητικής εταιρείας που ντύνει τον Παναθηναϊκό επισκέφθηκε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος για να δει από κοντά την ποιότητα, τον σχεδιασμό και την αξία των προϊόντων που εκτός του ότι θα τα φοράει η ομάδα, θα πουληθούν και από τις μπουτίκ του συλλόγου.

– Ξεκινάει από σήμερα η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει στους φιλάθλους του 6.000 εισιτήρια που αντιστοιχούν στις θύρες 1 και 2 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...