Οι Μπέκερ ψάχνουν για... εραστές!

ΚΟΣΜΟΣ

Οι Μπέκερ ψάχνουν για... εραστές!

Αντικείμενα μελέτης από ειδικούς ψυχολόγους πρέπει να γίνουν ο Μπόρις Μπέκερ και η πρώην σύζυγός του Μπάρμπαρα Φέλτους. Ο λόγος; Ο διάσημος τενίστας τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται με γυναίκες που μοιάζουν σαν δίδυμες με τη Φέλτους, ενώ αυτή διατηρεί δεσμό με τον Λάπο Ελκάν, που μοιάζει εντυπωσιακά με τον Μπέκερ. Ο κληρονόμος, μάλιστα, της δυναστείας Ανιέλι φαίνεται να διασκεδάζει με την ομοιότητά του με τον Μπόρις, αφού σε πρόσφατη εμφάνισή του μαζί της φορούσε τραγιάσκα - ενδυματολογικό σήμα κατατεθέν του διάσημου τενίστα.

Πάντως, οι δύο άνδρες, εκτός από την εμφάνιση, φαίνεται να έχουν πολλά κοινά και στην ερωτική τους ζωή. Η Φέλτους χώρισε τον Μπέκερ μετά από οκτώ χρόνια γάμου επειδή προκλήθηκε σκάνδαλο όταν ο τενίστας πιάστηκε να κάνει σεξ με μια σερβιτόρα του γνωστού εστιατορίου «Nobu» στο Λονδίνο μέσα σ’ ένα ντουλάπι! Οσο για τον Ελκάν, πριν από δύο χρόνια βρέθηκε ημιθανής από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε διαμέρισμα εκδιδόμενων τρανσέξουαλ!

Τελικά, στο crash test ο Μπόρις αναδεικνύεται μάλλον πιο καλόγουστος, αφού επέλεξε να μη «σπάσει το καλούπι» των ερωτικών του συντρόφων. Ετσι, τόσο η Αντζελα Ερμάκοβα όσο και η Σαμπρίνα Σετλούρ, η Πατρίς Φαραμέχ, η Καρολίν Ροσέ και η νυν σύντροφός του Σαρλελάι Κέρσενμπεργκ έχουν το ίδιο στιλ με την πρώην σύζυγό του. Τυχαίο; Μάλλον όχι. Φαίνεται ότι ο Μπέκερ αλλά και η Φέλτους δεν έχουν ξεπεράσει τα απωθημένα του γάμου τους.