Νέες (υπερ)παραγωγές από τον Alpha!

TV GOSSIP
«Υπέροχα πλάσματα» με τη Φαίφρα Δρούκα, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Νέες (υπερ)παραγωγές από τον Alpha!

Μεγάλες παραγωγές θα κάνουν πρεμιέρα στον Alpha! Ηδη έχουμε πάρει μια γεύση από την τηλεοπτική σειρά «Ζωή ξανά», αλλά και από τα τρέιλερ που προδιαθέτουν για μια χρονιά που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό!

Εμείς σας δίνουμε μια εικόνα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει...

Τα «Υπέροχα πλάσματα» είναι... μια «νεανική κωμωδία»! Τόσο κωμωδία όσο κωμικό είναι το τεστ Παπ, η αποτρίχωση με κερί, το σεξ σε μια παραλία τίγκα στο φύκι, το αρχικό στάδιο της φαλάκρας κ.ά. Το σημαντικό είναι η επιστροφή της Ελένης Ανουσάκη στη μικρή οθόνη, που μας είχε λείψει.

Το «10», το βιβλίο του Μ. Καραγάτση, ζωντανεύει! Το έργο του δεξιοτέχνη Ελληνα πεζογράφου που αναφέρεται στη μεταπολεμική Ελλάδα αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού. Πρωταγωνιστές είναι ο Δημήτρης Καταλειφός, η Ρένη Πιττακή, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Σωτήρης Χατζάκης κ.ά.

Και τώρα τα «Σφηνάκια»! Κάθε «σφηνάκι» και μια μικρή ιστορία γεμάτη ανατροπές, υπερβολές, ακρότητες και χιούμορ. Οι γνωστοί - άγνωστοι (η παρέα από τα σκετσάκια) επιστρέφουν με νέες ιστορίες καθημερινής χιουμοριστικής υπέρβασης, γεμάτοι εκπλήξεις.

«Πήρα κόκκινα γυαλιά», η νέα κωμωδία του Alpha έρχεται στη μικρή μας οθόνη! Να λοιπόν τι γράφει για τα «Κόκκινα γυαλιά» της η σεναριογράφος της σειράς Μαρία Χατζηγρηγορίου. Η Μαριάννα, εγκλωβισμένη σε σχέσεις, παγιδευμένη σε κανόνες, αποφασίζει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να ζήσει στο κόκκινο!

«Μου το κρατάς μανιάτικο» είναι ο τίτλος της νέας κωμωδίας του Λευτέρη Καπώνη. Δύο οικογένειες σε ένα χωριό της Μάνης ζουν κάτω από τη σκιά μιας παλιάς οικογενειακής βεντέτας. Παρ’ όλο που όλοι έχουν ξεχάσει από πού ξεκίνησε αυτό το μίσος, η βεντέτα καλά κρατεί...

«Amore mio»: Ενας άνδρας, μια γυναίκα, ένα σπίτι, μια αναγκαστική συμβίωση, πολλές συγκρούσεις, πολλές ανατροπές, αλλά και μια σπίθα… έρωτα, με πρωταγωνιστές τους Νικολέτα Καρρά, Νίκο Ψαρρά, Ηλία Λογοθέτη, Χρύσα Ρώπα, Τάσο Χαλκιά, Σύλβια Δεληκούρα, Νίκο Πουρσανίδης και Γιώργο Κοψιδά.

Παράλληλα όμως από τον Alpha ετοιμάζονται να μας καθηλώσουν και με νέα επεισόδια από τις ήδη αγαπημένες σειρές «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, «Αν μ' αγαπάς» -στη σειρά θα παρελάσουν και νέα ονόματα όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Στάθης Κακαβάς- αλλά και το «Για την καρδιά ενός αγγέλου», με τη Ναταλία Δραγούμη, τον Γιώργο Νινιό και τον Πασχάλη Τσαρουχά να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον.

«Υπέροχα πλάσματα» με τη Φαίφρα Δρούκα, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τη Μυρτώ Αλικάκη.