Φαντάσματα στον Λευκό Οίκο βλέπει η κόρη Μπους

ΚΟΣΜΟΣ
Η Τζένα Μπους αποκάλυψε ότι στο Λευκό Οίκο υπάρχουν φαντάσματα και φοβάται να κοιμηθεί σε αυτόν

Φαντάσματα στον Λευκό Οίκο βλέπει η κόρη Μπους

Στο Λευκό Οίκο η οικογένεια Μπους συγκατοικεί με φαντάσματα! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η κόρη του Αμερικανού προέδρου. Η Τζένα Μπους μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου με τίτλο «Γιατί δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι είμαι τρελή», ότι φοβάται να κοιμάται στο πιο διάσημο σπίτι των ΗΠΑ, γιατί τα βράδια κυκλοφορούν φαντάσματα.

Η Τζένα που όταν διανυκτερεύει στο Λευκό Οίκο κοιμάται στο δωμάτιο όπου έμενε και η Τσέλσι Κλίντον, εξήγησε ότι στο ιστορικό κτίριο υπάρχουν «εκατομμύρια φαντάσματα» και παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές το «συναπάντημα» με αυτά τής έχει κόψει τη χολή. «Εχω αισθανθεί πολλές φορές την παρουσία των φαντασμάτων και δεν αστειεύομαι» είπε στη συνέντευξη. «Εχω ακούσει επίσης μουσική από όπερα, που ερχόταν από την καμινάδα. Οταν το είπα στην αδελφή μου, εκείνη δεν με πίστεψε. Ομως μία εβδομάδα έπειτα από εκείνη τη συζήτηση άκουσε και η ίδια μουσική, ενώ έτυχε να βρίσκεται στο δωμάτιό μου».

Στην ίδια συνέντευξη η Τζένα αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Μπους είναι ένας πατέρας παλαιών αρχών. «Οταν πήγα με τον αρραβωνιαστικό μου Χένρι Χάγκερ για κάμπινγκ, μου ζήτησε να μείνουμε σε διαφορετικές σκηνές» εξομολογείται η νεαρή πρώτη κόρη των ΗΠΑ.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η Τζένα Μπους αποκάλυψε ότι στο Λευκό Οίκο υπάρχουν φαντάσματα και φοβάται να κοιμηθεί σε αυτόν