Λοσιόν "MEXIS/M6S PATΕNT" για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης

ΥΓΕΙΑ

Λοσιόν "MEXIS/M6S PATΕNT" για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης

Μια λοσιόν υπόσχεται να δώσει λύση σε όσους έχουν προβλήματα τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών τους. Ο εμπνευστής και δημιουργός της  Γιώργος Μέξης που την εφάρμοσε πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό -αφού έπασχε από συνδυασμό  ανδρογενετικής αλλά και γυροειδούς αλωπεκίας- πέτυχε τον κατάλληλο χρόνο και τη θερμοκρασία, για να είναι το προϊόν και αποτελεσματικό αλλά και αγνοποιημένο, γεγονός που οδήγησε στην απόκτηση της παγκόσμιας πατέντας με την ονομασία “MEXIS/M6S PATΕNT”.

Τα συστατικά της λοσιόν είναι έλαια χωρίς τοξικά ή αρώματα, τα οποία παρέχουν τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από τους θύλακες της τρίχας καθώς και από το δέρμα του κεφαλιού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εμπνευστή της, δημιουργεί την εξισορρόπηση και τον εμπλουτισμό των ουσιών που εκκρίνονται υπέρ της ανάπτυξης της τρίχας. Ο Γιώργος Μέξης, έκανε σε συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια όπως το Universita degli Studi di Pavia- Italia, κλινικές μελέτες  για την αποτελεσματικότητα της λοσιόν σε θέματα τριχόπτωσης, αραίωσης αλλά και δερματικών προβλημάτων του κεφαλιού όπως ξηροδερμία, λιπαρότητα, σμήγμα, κνησμό, πιτυρίδα αλλά επίσης και την ασφάλεια του προϊόντος για την υγεία του καταναλωτή.
 
Όπως δήλωσε ο δημιουργός της λοσιόν, το προϊόν MEXIS/M6S PATENT κρίθηκε απόλυτα ασφαλές, χωρίς καμία παρενέργεια με διαπιστωμένα τα αποτελέσματα επαναπύκνωσης. Τα φυσικά της έλαια καθώς και το ίδιο το προϊόν είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθώς και από τον F.D.A.