Τίνος είναι το παιδί;

SHOWBIZ
Ο σύζυγος της Σάλμα Χάγεκ Φρανσουά-Ανρί Πινό φέρεται να είναι ο πατέρας του 4χρονου γιου της Λίντα Εβαντζελίστα.

Τίνος είναι το παιδί;

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στον χώρο της μόδας και της σοουμπίζ ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της Σάλμα Χάγεκ και πρόεδρος του ομίλου LVMH Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι ο πατέρας του 4χρονου γιου της Λίντα Εβαντζελίστα.

Το 46χρονο μοντέλο κρατούσε κρυφή την ταυτότητα του πατέρα του μικρού Ογκιστιν, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι της «New York Post» την είχαν ρωτήσει ευθέως το 2007 για τον Πινό, εκείνη το είχε αρνηθεί. Σε διάφορες μετέπειτα συνεντεύξεις της μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι πατέρας του παιδιού της ήταν ένας «αρχιτέκτονας από τη Νέα Υόρκη».

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η Εβαντζελίστα έμεινε έγκυος στον Ογκιστιν στις αρχές του 2006, την ίδια χρονιά δηλαδή που ο Πινό γνωρίστηκε με τη Χάγεκ. Το on and off ειδύλλιό του με τη Μεξικανή ηθοποιό λέγεται ότι άρχισε τον Μάιο και σε περίπου ενάμιση χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2007, η Χάγεκ έφερε στη ζωή την κόρη τους Βαλεντίνα. Το ζευγάρι είχε χωρίσει για ένα διάστημα τον Ιούλιο του 2008, αλλά συμφιλιώθηκε σύντομα και παντρεύτηκε το 2009, την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Το πρώην top model επισκέφτηκε δικαστήριο του Μανχάταν αυτές τις μέρες προκειμένου να έρθει σε συνεννόηση με τον Πινό για τη διατροφή του μικρού αγοριού, ωστόσο οι δύο πλευρές μάλλον δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο δικαστικής διαμάχης.

Η ίδια απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, ενώ ο Πινό δεν εμφανίστηκε καν στο ραντεβού, εξαιτίας κάποια παρανόησης, όπως ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του Ντέβιντ Αρόνσον. «Νομίζαμε ότι θα ήταν μια σύντομη τηλεδιάσκεψη» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου πάντως το ζεύγος Χάγεκ - Πινό θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, βγήκε για ψώνια στο Λος Αντζελες.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο σύζυγος της Σάλμα Χάγεκ Φρανσουά-Ανρί Πινό φέρεται να είναι ο πατέρας του 4χρονου γιου της Λίντα Εβαντζελίστα.