Ελενα Μπάση: Ηφαίστειο στην πίστα!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός και... χωμένος στα πράγματα για να καταλάβει πως όταν μια γυναίκα συνδυάζει εκπληκτικά φωνητικά και σωματικά προσόντα με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να ακολουθήσει από αυτόν της καριέρας στο τραγούδι.

Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση της εντυπωσιακής Ελενας Μπάση, αφού είναι σίγουρο ότι ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που διασκεδάζουν πραγματικά με αυτό που κάνουν (αφού δεν το βλέπουν μόνο ως επάγγελμα) και που έχουν τη δύναμη να μεταφέρουν αυτή τη θετική διάθεση στο κοινό που φυσικά το εκτιμά δέοντος.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο «Ανοδος Live» και τα πάει περίφημα, αφού το μαγαζί είναι καθημερινά κατάμεστο και ο κόσμος μοιάζει να απολαμβάνει πραγματικά το νεανικό και κεφάτο πρόγραμμα.

Οσο για το τι γίνεται στα τραπέζια και την πίστα κάθε φορά που η Ελενα ανεβαίνει στη σκηνή, αυτό είναι μάλλον κάτι που πρέπει να το ζήσετε live, αφού η λέξη «χαμός» μοιάζει πολύ φτωχή για να περιγράψει την πραγματικότητα....