Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μάρω Λύτρα: Θα σε κυνηγήσω, τέρας

❱❱ Η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα ξεσπά για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ισχυρού και πασίγνωστου ΈλληναΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Σεξουαλική παρενόχληση από ισχυρό και πασίγνωστο Ελληνα κατήγγειλε η Μάρω Λύτρα! Με αφορμή το σκάνδαλο Γουάινστιν που κλυδωνίζει το Χόλιγουντ, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει και να lytra papadopoulos gamosπεριγράψει τον εφιάλτη που έζησε στην Ελλάδα το διάστημα που μεσουρανούσε στις μεγάλες πίστες. Μπορεί να μην κατονόμασε το όνομα του άντρα, ωστόσο τον περιέγραψε ως «τέρας», αποκαλύπτοντας με ένα κείμενο-καταπέλτη που ανέβασε στο facebook πως έφτασε η ώρα της τιμωρίας του.

«Η υπόθεση με τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και τις καταγγελίες εναντίον του για απόπειρες βιασμού και βιασμούς διάσημων γυναικών στάθηκε η αφορμή των αποκαλύψεών μου. Είσαι δημοσιογράφος και ξέρεις πώς λειτουργεί (σ.σ.: το σύστημα) και στην Ελλάδα» δήλωσε σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με την πρώην παίκτρια του «Fame Story»αφήνοντας υπονοούμενα ότι πρόκειται για ισχυρό παράγοντα του καλλιτεχνικού χώρου!

Με λόγια σκληρά, γεμάτα ένταση και αποφασισμένη να οδηγήσει το «τέρας» (που έκανε τη ζωή της κόλαση) στη Δικαιοσύνη, η Μάρω Λύτρα, η οποία μετακόμισε μόνιμα το 2012 στον Καναδά και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Θεόφιλου Παπαδόπουλου (Teo Pappas), με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο, έγραψε: «Ο Γουάινστιν είναι παλιάνθρωπος. Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω, σπουδαίε Ελληνα… όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου, αλλά και τι μου έκανες. Αναζητώ έναν διεθνή ποινικολόγο κι αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα στο inbox. Θα σε κυνηγήσω, τέρας! Mου είπες με ένα σατανικό και ηλίθιο χαμόγελο: “Εδώ maro lytra 2είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, και εδώ είσαι ένα τίποτα”. Και απαντώ: “Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και αρκετά σιώπησα”» έγραψε το αστέρι του «Fame Story» που πλέον εργάζεται κυρίως ως νοσοκόμα, αξιοποιώντας έτσι το πτυχίο της.

Μήνυμα σοκ στo facebook

To συγκλονιστικό μήνυμά της προκάλεσε σεισμό στην εγχώρια σοουμπίζ και οι καταγγελίες της έκαναν τον γύρο των social media, με την ομογένεια του Μόντρεαλ να δηλώνει τη συμπαράστασή της στο πρόσωπό της. Ακολούθησε καταιγισμός από μηνύματα συμπαράστασης φίλων και θαυμαστών της, ωστόσο δεν έλειψαν κι εκείνοι που ήταν… ασυγκράτητα περίεργοι.

Γι’ αυτό τον λόγο η Μάρω ζήτησε με νέα posts να σταματήσουν οι αδιάκριτες ερωτήσεις στο messenger της, αλλά και οι στοχοποιήσεις προσώπων που αγαπά, και έσπευσε να δημοσιοποιήσει μια λίστα με τα ονόματα συνεργατών και συναδέλφων που εκτιμά: Γιώργος Αλκαίος, Αντώνης Γούναρης, Νίκος και Παναγιώτης Τερζής, Κωνσταντίνος Παντζής, Φοίβος. Μίλησε επίσης για άψογες συνεργασίες με τους Νίκο Βέρτη, Νίκο Οικονομόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο, Χρήστο Δάντη, Νότη Σφακιανάκη, Γιώργο Τσαλίκη, Bo, προστατεύοντάς τους από πιθανά μπερδέματα και fake ειδήσεις.

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν υπέροχοι. Ελπίζω αυτό να ικανοποιεί την περιέργειά σας προς το παρόν» σχολίασε και συνέχισε: «Δεν θέλω χρήματα. Θέλω να πω την ιστορία μου και θα το κάνω… Πρέπει να σταματήσει αυτό στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο» ανέφερε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...