Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Η ελληνική τηλεόραση δεν γλιτώνει από τον Aτζούν

Είδαν και απόειδαν στον Σκάι και ξανάπεσαν στην... ανάγκη...

Οι εποχές που ερήμωναν τα πάντα για την «Τόλμη και Γοητεία» ή...

Ποιος «ανάβει» πλέον το κουμπί της τηλεόρασης; Εντονος προβληματισμός...

Η Μαριέττα Χρουσαλά απαντάει για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

Το ενδεχόμενο επιστροφής της στην ελληνική τηλεόραση σχολίασε η...

Τζον Τραβόλτα: Bye bye σαϊεντολογία!

Τροφή στις φήμες ότι απομακρύνεται ολοένα περισσότερο από την...

Η Μπουτεράκου πάει τους γονείς της στα δικαστήρια

❱❱ Η ηθοποιός, που ήταν κλεισμένη στο Δρομοκαΐτειο, ζητά ηθική αποκατάστασηΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Σέρνει» μητέρα, πατέρα και ξάδερφο στα δικαστήρια, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη! Η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου έδωσε χθες… ραντεβού στο κτίριο 9 της Ευελπίδων με τους δύο γονείς της, Γιώργο και Αγγελική, και με τον ξάδερφό της Θανάση Μπουτεράκο.

Ο λόγος; Είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους τον Ιανουάριο του 2017, στην οποία τους κατηγορεί για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη κατακράτηση.

Και μπορεί οι τρεις κατηγορούμενοι να μην εμφανίστηκαν τελικά στο ίδιο μέρος και η υπόθεση να πήρε αναβολή για τις 14 Οκτωβρίου, ωστόσο η ξανθιά ηθοποιός παρέμενε υπομονετικά μέχρι αργά το μεσημέρι έξω από τη δικαστική αίθουσα, έχοντας στο πλευρό της τη δικηγόρο της Νάντια Μπιθέλη.

6 7 f1 mpoyterakoy 1

Τη δραματική υπόθεση του εγκλεισμού της Τριαντάφυλλης στο Δρομοκαΐτειο από τους δικούς της ανθρώπους είχε αναδείξει η «Espresso» με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά της εκείνη την περίοδο. Ωστόσο οι μνήμες για την ίδια είναι ακόμα νωπές, όπως και η πικρία για όλα όσα βίωσε μέσα στην ψυχιατρική κλινική -όσο και μετά- και φαίνεται ότι δεν μπορούν να σβηστούν από το μυαλό της. «Είναι δύσκολο για ένα παιδί να κάνει μήνυση στους ίδιους του τους γονείς, όμως θεωρώ ότι οι γονείς μου είχαν πέσει σε πλάνη από καλοθελητές συγγενείς. Επρεπε να τους κάνω αυτή τη μήνυση με σκοπό να καταλάβουν το μέγεθος της πλάνης στην οποία είχαν υποπέσει» ανέφερε η ηθοποιός στην «Espresso», καθισμένη σε ένα παγκάκι των δικαστηρίων.

«Είμαι εντελώς υγιής»

«Αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν από τον εγκλεισμό μου στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαΐτειου συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δουν ότι είμαι εντελώς υγιής και να καταλάβουν ότι έπεσαν θύματα πλάνης από συγγενείς που ήθελαν μέρος της περιουσίας που έχουμε στη Μάνη. Ηθελαν να με βγάλουν από τη μέση» λέει φανερά εκνευρισμένη και τονίζει ότι, παρά όσα μεσολάβησαν, τώρα μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της! «Εχουν αντιληφθεί το λάθος τους και δεν ξεχνάω ότι είναι γονείς μου. Εχουμε το ίδιο αίμα. Δεν θα ήθελα ποτέ να φτάσουμε στα άκρα. Τους έχω συγχωρήσει και με έχουν συγχωρήσει. Ομως οι συγγενείς;» αναφέρει, ενώ η δικηγόρος της τονίζει στην «Espresso» ότι το γεγονός της παραπομπής των τριών συγγενών σε δίκη «είναι μια ηθική δικαίωση της Τριαντάφυλλης για όσα υπέστη από τη συκοφαντική δυσφήμηση. Η πελάτης μου θα αποσύρει τη μήνυση μόνο όταν τα πρόσωπα αυτά αναγνωρίσουν ανεπιφύλακτα τα σφάλματά τους και της ζητήσουν συγγνώμη».

Το χρονικό του εγκλεισμού της στο ψυχιατρείο

Σύμφωνα με τη μήνυση της Τριαντάφυλλης Μπουτεράκου, όλα άρχισαν το 2015, όταν αποφάσισε να φύγει για λίγο από το σπίτι του πρώην αρραβωνιαστικού της -που έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι- για να μείνει στο πατρικό της μαζί με τους γονείς της. Τότε, όπως θυμάται η ίδια, άρχισαν οι πρώτες προστριβές, οι οποίες συνεχίστηκαν για έναν και πλέον χρόνο, μέχρι που η ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει όλα τα προσωπικά της είδη με σκοπό τη μόνιμη μετακόμιση σε δικό της σπίτι.

«Γνωρίζω ότι την 24/10/2016 τόσο η μητέρα μου, δεύτερη μηνυόμενη, όσο και ο εξάδελφός μου έδωσαν δύο ένορκες καταθέσεις ενώπιον του Αστυνομικού Τμήματος Λακωνίας, το ακριβές περιεχόμενο όμως των οποίων δεν έχω καταφέρει να μάθω μέχρι σήμερα… Κατόπιν τούτου παραπέμφθηκα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δρομοκαΐτειου, όπου τόσο η μητέρα μου, ο πατέρας μου όσο και ο ξάδελφός μου, όπως προκύπτει από την 24/10/2016 ιατρική γνωμάτευση και ιατρικό ιστορικό ανέφεραν όλως ψευδώς και συκοφαντικώς στους ιατρούς αναληθή περιστατικά τα οποία έπαιξαν θεμελιώδη ρόλο στην απόφαση του εγκλεισμού μου» αναφέρει στην πολυσέλιδη μήνυσή της η ηθοποιός, ενώ μιλάει και για την απόδρασή της από αυτό που είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο: «Την 25η Οκτωβρίου του 2016, λόγω του νοσηρού κλίματος που επικρατούσε στο εν λόγω νοσοκομείο, φοβούμενη την τρώση της σωματικής μου ακεραιότητας από άλλους νοσηλευόμενους από ακούσιους εγκλεισμούς λόγω βαριών ψυχικών νόσων, αποχώρησα από το Δρομοκαΐτειο αυτοβούλως, ζητώντας τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού μου και φιλικών μου προσώπων, οι οποίοι με γνωρίζουν από εικοσαετίας». 

Τέλος, η ηθοποιός στη μηνυτήρια αναφορά κάνει λόγο και για τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε για δύο χρόνια με σκοπό να διαφυλάξει τη φήμη της. «Μετά το εξιτήριό μου (23 Νοεμβρίου 2016) ξεκίνησα μετά των νομικών μου παραστατών έναν τιτάνιο αγώνα για να περισώσω τη φήμη μου και το όνομά μου και να αποκαταστήσω την αλήθεια… Στον αγώνα μου να βρω το δίκαιό μου προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι “ελέφαντας”. Εξετάστηκα μάλιστα και από έτερο ψυχίατρο, ο οποίος έπειτα από αλλεπάλληλες επισκέψεις και ψυχομετρικά τεστ βεβαιώνει ότι είμαι φυσιολογική με νορμοκανονική συμπεριφορά».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Παγιδευμένοι»: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναταραχές

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά «Παγιδευμένοι» και φέρνει...

Ματσούκα – Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να...

Cine Δέσποινα: Επιστολές… αγάπης και φωτογραφίες των σταρ της εποχής με την «κυρα-Γιώργαινα»

Εχοντας περάσει έξι ημέρες από την ταφή της Δέσποινας...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγο και το γιο γνωστού κυρίου της σόουμπιζ!

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η σύζυγος και ο...

«Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε την ανάγκη του μπροστά σε όλους στα διαλείμματα της εκπομπής…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια...

Χώρισαν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους λόγω απιστίας

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού του γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε. Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμου

Παντρεύεται ο Φίλιππος Πλιάτσικας – Η αναγγελία του γάμου του

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα ντυθεί γαμπρός δεύτερη φορά στα...

«Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει, του άρεσα»

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης...