Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

«Κάναμε πλάκα στην Ελένη»

❱❱ Τι ισχυρίστηκαν για τη νύχτα στο σπίτι της, τη βιντεοσκόπηση και τους φόβους της φοιτήτριαςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Κατηγορηματικοί ότι δεν εκβίαζαν την Ελένη Τοπαλούδη εμφανίστηκαν ενώπιον των αξιωματικών της Ασφάλειας Ρόδου οι τρεις νεαροί που φέρεται ότι τη βίασαν το 2017.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, από το χωριό Μάσαρη ισχυρίστηκαν ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι την τράβηξαν κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων.

Συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους, οι κατηγορούμενοι για βιασμό, αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης (βιντεοσκόπηση) και παράνομη βία πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης το κατώφλι της Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, αρνήθηκαν ακόμα μια φορά όσα τους αποδίδονται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατική», οι νεαροί κατέθεσαν ότι εκείνη τη νύχτα ξεκίνησαν από το χωριό τους για να πάνε να διασκεδάσουν σε μπαρ στην Παλιά Πόλη της Ρόδου. Αφού πήραν τα ποτά τους από το μπαρ, κάθισαν σε ένα τραπέζι του μαγαζιού στριμωγμένοι γιατί υπήρχε πολύς κόσμος, όταν δύο κοπέλες κάθισαν μαζί τους και άρχισαν να τους μιλούν. Η Ελένη τούς συστήθηκε και αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον (τότε) 17χρονο της παρέας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα γι’ αυτόν. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ήρθαν πιο κοντά και φιλήθηκαν μέσα στο μαγαζί.

Ο ανήλικος είπε ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να πάνε να διασκεδάσουν σε άλλο μαγαζί. Πήγαν σε ένα άλλο μπαρ, όπου λίγο μετά πήγαν και η Ελένη με τη φίλη της και κάθισαν πάλι μαζί τους. Μετά έφαγαν σε μια πιτσαρία και οι δύο κοπέλες -αλλά κυρίως η 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο- τους ζήτησαν να τις πάνε στα σπίτια τους.

Ο 17χρονος κάθισε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου με τα κορίτσια και, όπως είπε, η αδικοχαμένη Ελένη ήταν αρκετά διαχυτική μαζί του. Τη φίλη της την άφησαν σε ένα σουβλατζίδικο, ενώ η Τοπαλούδη τούς είπε να την πάνε στο διαμέρισμά της, όπου τους κάλεσε για καφέ.

Οι νεαροί είπαν ότι το σπίτι ήταν ακατάστατο με πολλά αποφάγια και μπουκάλια ρετσίνας. Ο 20χρονος, τότε, έκανε σεξ με την Ελένη, ενώ ο ανήλικος, θέλοντας να αστειευτεί, όπως ισχυρίστηκαν, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο πάνω από την πόρτα της τουαλέτας όπου υπήρχε κενό και προσποιήθηκε ότι τραβούσε βίντεο.

Επειτα από λίγο ο 21χρονος -τότε- φίλος του τού ζήτησε να σταματήσει, ενώ η Ελένη τού είπε να το διαγράψει αμέσως. Οπως είπε ο 17χρονος, της έδωσε το τηλέφωνο για να διαπιστώσει ότι δεν είχε καταγράψει κάτι, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε επαφή μαζί της. Και οι τρεις νεαροί ισχυρίστηκαν ότι η συνεύρεσή τους έγινε με τη συναίνεση της Ελένης και πως ήταν νηφάλια, οπότε αντιλαμβανόταν τι έκανε.

Μάλιστα, η Ελένη φέρεται ότι είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα του 17χρονου (κάτι που επιβεβαίωσε φίλη της σε κατάθεσή της) για να διαμαρτυρηθεί για το βίντεο. Η γυναίκα καθησύχασε την 21χρονη λέγοντάς της ότι δεν υπήρχε κανένα βίντεο, ενώ αργότερα έγιναν διαδικτυακές φίλες στο facebook. Οι τρεις νέοι δεν παρέλειψαν να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι εμφανίζονται ως βιαστές και ότι έχουν σύνδεση με την άγρια δολοφονία της. Οπως είπαν, αυτό τους έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους, καθώς έχουν στιγματιστεί και βιώνουν στο πετσί τους τον κοινωνικό εκφοβισμό. Οπως είπαν χαρακτηριστικά, έχει καταστραφεί η ζωή τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....