Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Πάολα τραγουδά Θεοδωράκη; Χε, χε, χε

❱❱ «Πυρά» από την Βιτάλη για τη συμμετοχή της λαϊκής τραγουδίστριας σε συναυλία της Ορχήστρας του Θεοδωράκη

Ανάρτηση με αιχμές και υπονοούμενα από την Ελένη Βιτάλη για τη συνεργασία της Πάολας με τον Βασίλη Λέκκα σε συναυλία της Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη αυτό το Σάββατο στην Eδεσσα ρίχνει και πάλι λάδι στη φωτιά στην τεταμένη σχέση των δύο κυριών του λαϊκού πενταγράμμου!

«Τι είναι, ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!» σχολίασε κοροϊδευτικά η σπουδαία ερμηνεύτρια στο facebook κοινοποιώντας την αφίσα της εκδήλωσης με τη φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών. Στα σχόλια που ακολούθησαν έγινε «κόλαση» από θαυμαστές της παλιάς λαϊκής τραγουδίστριας.

«Πραγματικά το μόνο που μένει είναι να δούμε αυτό το σχήμα και στο Ηρώδειο ή στο Μέγαρο, τότε θα τα έχουμε δει όλα» ανέφερε κάποιος, με τη Βιτάλη αντί απάντησης να βάζει εικονίδια γέλιου.

Σημειώνεται ότι παρόμοια ανάρτηση στο facebook είχε κάνει λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα και ο γιος της τραγουδίστριας Νίκος Ξύδης γράφοντας «Κανονικότητα», με έναν από τους διαδικτυακούς του φίλους να προτείνει χλευαστικά να ενταχθεί στο σχήμα Πάολας – Βασίλη Λέκκα και ο Γιάννης Φλωρινιώτης! «Γιατί κάνετε διακρίσεις;» αναρωτήθηκε με νόημα.

f3 6

Και στις Πρέσπες

Και μπορεί όλοι να πίστευαν μέχρι τον περασμένο Ιούνιο ότι το τέλος της κόντρας της Ελένης Βιτάλη με την Πάολα θα κατέληγε ακόμα και σε συνεργασία -στο φετινό Φεστιβάλ των Πρεσπών-, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο φαίνεται ότι ο νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ τους μόλις ξεκίνησε…

Οσο για τα Πρέσπεια 2019, εκ των δύο συμμετέχει η Πάολα, η οποία θα ερμηνεύσει πρώτη φορά επισήμως επιλογές από το ρεπερτόριο του Μίκη Θεοδωράκη την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στον Αγιο Αχίλλειο, το νησάκι της Μικρής Πρέσπας, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο ο κύκλος των εν λόγω εκδηλώσεων.

Μαζί της επί σκηνής θα βρεθούν ο Βασίλης Λέκκας και η Ελενα Φερεντίνου, με τους οποίους η Πάολα θα συμπράξει και την επόμενη μέρα στη συναυλία που σχολιάστηκε ειρωνικά από τη Βιτάλη και τον γιο της.

2756 mikis theodorakis 02072016

Τα σχόλια για τον… πισινό, οι μπαρούφες και οι καυστικές αναρτήσεις

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες άρχισε από συνέντευξη που παραχώρησε το 2017 η Ελένη Βιτάλη. Εκφράζοντας την απαρέσκειά της για τη σύγχρονη λαϊκή σκηνή, είχε πει: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της… Βγαίνει ο Λιάνης και μιλάει δύο ώρες για την Πάολα. Πέταξε μια μπαρούφα η κοπέλα, το θέμα είναι γιατί πιανόμαστε από την μπαρούφα».

Πολύ καιρό μετά κι ενώ είχε κοπάσει ο σάλος από τις δηλώσεις της ερμηνεύτριας, η Πάολα, καλεσμένη στην εκπομπή «Βινύλιο», τοποθετήθηκε στο θέμα: «Δεν πληγώθηκα, στεναχωρήθηκα.

Εχουν πει αρκετοί πως το φόρεμά μου είναι κοντό. Στεναχωρήθηκα, διότι την αγαπώ πάρα πολύ. Δεν περίμενα να ακούσω από αυτήν την τεράστια τραγουδίστρια να ασχοληθεί απλά με το φόρεμά μου. Θα προτιμούσα να πει “αυτό το κορίτσι δεν τραγουδάει πολύ καλά”».

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η «πληρωμένη» απάντηση της Βιτάλη μέσω facebook. «Εμαθα πάλι πως η Πάολα είπε πως τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς, ρε Πάολα.

Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι;» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη μακροσκελή ανάρτησή της, για να καταλήξει: «Μα είναι δυνατόν να έχω κάτι με την Πάολα; Τι μου έκανε; Προσωπικά τίποτα! Είναι μια ταλαντούχα εν δυνάμει γυναίκα (να μην πω κοριτσάκι ή κοπέλα και παρεξηγηθώ πως θέλω να τη μειώσω στο ελάχιστο…). Για την Πάολα δεν έχω αισθήματα! Ούτε αρνητικά ούτε θετικά! Ομως τελικά της έκανα κακό με τις εξυπνάδες μου ή μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη;».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...