Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εκτέλεσαν τον άντρα της Βικτώριας Καρύδα

❱❱ Την ώρα που η καλλονή του «My style rocks» έκανε πασαρέλα στο Ζάππειο, ο Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι τους στη ΒούλαΑιματηρό σκηνικό που παραπέμπει στη μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά γνωστού ανθρώπου της νύχτας στήθηκε στο Πανόραμα της Βούλας χθες το βράδυ. 

Αγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου και εκτέλεσαν με τέσσερις σφαίρες τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, σύζυγο της ξανθιάς καλλονής του «My Style Rocks» στον Σκάι, πρώην υποψήφιας Playmate και εστεμμένης Βικτώριας Καρύδα!

Ολα συνέβησαν γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 46χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης (μαζί με γνωστό πολιτικό) εταιρίας σεκιούριτι στη Βουλιαγμένη, έβγαινε εκείνη την ώρα από το γκαράζ του πολυτελούς σπιτιού του επί της οδού Τροίας 16 στο Πανόραμα Βούλας, όπου μένει με την ουκρανικής καταγωγής σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Ξαφνικά εμφανίστηκαν από το πουθενά άγνωστοι δράστες και πλησίασαν το Smart του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν γνωστός με την προσωνυμία «Αυστραλός».

Οσα ακολούθησαν παραπέμπουν σε χολιγουντιανή ταινία. Ο 46χρονος, βλέποντας τους δύο αγνώστους να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του, επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητό του. Ομως δεν πρόλαβε να πάει μακριά, καθώς οι δράστες έβγαλαν όπλο και τον πυροβόλησαν στο ψαχνό. Στη συνέχεια πήγαν κοντά του και του έδωσαν τη χαριστική βολή. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι βρίσκονταν με την οικιακή βοηθό τα παιδιά του επιχειρηματία.

1757 viktoria karida me ton antras tis 26052013

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει τουλάχιστον δύο εμφανή τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Λίγο αργότερα έφτασαν στη Βούλα αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο και συνέλεξαν από τον δρόμο τους κάλυκες. Παράλληλα, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ στο σημείο έφτασε ο πατέρας του θύματος, Ελληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής: «Πείτε μου ότι ο γιος μου είναι καλά…» έλεγε γεμάτος αγωνία, έχοντας μια τελευταία ελπίδα ότι ο γιος του βρισκόταν ακόμη στη ζωή.

ptoma2

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η μαφιόζικου τύπου επίθεση σε βάρος του 46χρονου να εντάσσεται στον ανελέητο πόλεμο που μαίνεται τον τελευταίο καιρό μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας. Μάλιστα, εξετάζουν αν το τελευταίο περιστατικό συνδέεται με το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στον Πειραιά μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν και είχε ως κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό ενός 37χρονου, ο οποίος υπήρξε σύντροφος της 33χρονης Κ.Α. που υπέγραφε στο Instagram ως «Bella Mafia» και η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Διακίνηση ναρκωτικών

Οταν ζούσε στην Αυστραλία, ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει τις Αρχές της χώρας για υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ζει στην Ελλάδα, στο πλευρό της εντυπωσιακής παίκτριας του ριάλιτι παιχνιδιού «My Style Rocks» Βικτώριας Καρύδα, με την οποία παντρεύτηκε το 2016 στη Μύκονο και απέκτησε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», την ώρα που ο Ελληνοαυστραλός έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week που φέτος γίνεται στο Ζάππειο, για λογαριασμό της σχεδιάστριας Κάθι Χέιντελς. Μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, η όμορφη Βικτώρια κατέρρευσε.

Οι διακοπές στη Μύκονο και ο γάμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

karida

Στο πρόσωπο της σέξι Βικτώριας Καρύδα η παραγωγή του «My Style Rocks» είδε φέτος το αντίπαλον δέος της Ιωάννας Τούνη, που, βγαίνοντας από το reality του Σκάι, έχει εξελιχθεί σε «πριγκίπισσα» του Instagram. Πράγματι, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η εντυπωσιακή ξανθιά κατάφερε να αναδειχθεί σε φαβορί ακόμη και για τη νίκη του φετινού κύκλου της εκπομπής.

Η Βικτώρια γεννήθηκε στην Ουκρανία από Ελληνες γονείς και το 2001 ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της. Εγκαταστάθηκε στην Αλεξανδρούπολη για δύο χρόνια, μέχρι που, διαβάζοντας την «Espresso», ενημερώθηκε για τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και ετοίμασε βαλίτσες για την Αθήνα. Στο παρελθόν έχει υπάρξει «Espresso Girl», ενώ έχει φιλοξενηθεί πολλάκις και σε ανδρικά περιοδικά!

Εξάλλου, μία από τις πρώτες συμμετοχές της σε διαγωνισμούς ομορφιάς ήταν τα Playmate 2003, όπου αναδείχτηκε Super Star. Εχει όμως κι άλλους τίτλους ομορφιάς στο βιογραφικό της: Μις Τουρισμός 2003, Β΄ Παγκόσμιος Τουρισμός 2003 και Top Model International είναι μερικοί από αυτούς. Η Βικτώρια έχει διαγράψει επίσης λαμπρή καριέρα ως μοντέλο, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Με δύο παιδιά

Με τον άντρα της Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε χθες, ήταν ζευγάρι αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα. Τα καλοκαίρια μάλιστα συνήθιζαν να κάνουν διακοπές στη Μύκονο. Εκεί παντρεύτηκαν κιόλας τον Αύγουστο του 2016, στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου «Santa Marina», επιλέγοντας να κρατήσουν τη χαρά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ηταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου και έχουμε μαζί δύο υπέροχα παιδάκια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό αργότερα, αποκαλύπτοντας ότι με τον άντρα της είχαν κάνει και πολιτικό γάμο πριν από τον θρησκευτικό.
Τότε μάλιστα δεν είχε κρύψει και την επιθυμία της ν’ αποκτήσουν τρίτο παιδί. Και στο «My Style Rocks» όμως η Βικτώρια είχε αναφερθεί πολλές φορές στον λατρεμένο της σύζυγο λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στιλ της, καθώς η ίδια δεν επιθυμεί να φορά πράγματα που δεν του αρέσουν.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....