Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Βίλες οργίων «σπάνε» την καραντίνα!

Την ώρα που η πλειονότητα των Ελλήνων μένουν στα σπίτια τους, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, κάποια κακομαθημένα πλουσιόπαιδα οργανώνουν πριβέ πάρτι με ανταλλαγή συντρόφων!

Οι προσκλήσεις για τις συγκεντρώσεις σε βίλες οργίων, που θυμίζουν την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά», μοιράζονται μέσω του διαδικτύου σε πρόσωπα πρόθυμα να εκτεθούν σε επικίνδυνες συναθροίσεις, για να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για άγριο σεξ!

Ακόμη και τώρα, που οι χειραψίες, οι αγκαλιές, τα φιλιά και κάθε είδους… στενή επαφή έχουν κοπεί υπό τον φόβο του φονικού ιού, κάποια «αρρωστημένα» μυαλά, που θέλουν να βγάλουν χρήματα ακόμη κι αυτές τις δύσκολες ώρες, διοργανώνουν «σουαρέ» ακολασίας, αδιαφορώντας αν θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους συμμετέχοντες σε αυτά και τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά και τη δημόσια υγεία στο σύνολό της!

Τη σοκαριστική καταγγελία, που δεν χωράει ο νους, έκανε χθες ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας. Οπως είπε, οι επιτήδειοι απευθύνουν διαδικτυακά καλέσματα, στέλνοντας ακόμη και προσκλήσεις στα social media, με την ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς που θα τις λάβουν θα βάλουν στην άκρη τα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου και, εν μέσω πανδημίας, θα δεχτούν να πάρουν μέρος σε μία νύχτα έξαψης και λαγνείας!

«Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμη και προσκλήσεις. Γίνεται στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε… εισαγωγές και στην Ελλάδα. Πρέπει κι εκεί να έχουμε την προσοχή μας, ώστε να μην πέσουμε θύματα αυτού του “εμπορίου”…» τόνισε χαρακτηριστικά.

Mέχρι… τελικής πτώσεως

Τα ραντεβού για ερωτικό ξεφάντωμα μέχρι… τελικής πτώσεως δίνονται συνήθως σε βίλες και πολυτελείς κατοικίες, όπου οι οικοδεσπότες και οι διοργανωτές των οργίων τα έχουν σχεδιάσει όλα στην εντέλεια, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι καλεσμένοι τους θα εκτονώσουν με τη βοήθεια των ερωτικών παρτενέρ τους τα καταπιεσμένα -εξαιτίας της καραντίνας- σεξουαλικά ένστικτά τους, αγνοώντας τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ειδικών!

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών αναφέρθηκε και στους… πονηρούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν μεγάλα σχέδια για εξόρμηση στην περιφέρεια τις μέρες του Πάσχα και ήδη «έχουν βάλει τον χάρτη κάτω και ψάχνουν παρακαμπτήριες από τα διόδια». Ο κ. Ντούμας εκτίμησε, τέλος, ότι «δεν είναι δυνατόν να κλείσουν τα διόδια, αλλά μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορούν να πηγαίνουν προς την επαρχία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...