Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Η αεροσυνοδός θύμα του άφαντου Δημήτρη Ασπιώτη ανοίγει το στόμα της! «Ήμουν βέβαιη ότι θα το ξανακάνει»

Συγκλονίζει η μαρτυρία Βρετανίδας η οποία πριν από δέκα χρόνια είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων του «τέρατος του Κάβου». Για την 33χρονη αεροσυνοδό της British Airways Κέιλι Μόργκαν ο εφιάλτης επέστρεψε όταν έμαθε ότι ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης βίασε πάλι μια 34χρονη Αλβανίδα στην Κέρκυρα και παρέμενε ασύλληπτος έως αργά χθες.

Όπως είπε μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», είχε προβλέψει ότι ο κατά συρροήν βιαστής θα ξαναχτυπούσε, από τη στιγμή που έμαθε ότι είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού εξέτισε μόλις έξι χρόνια από την ποινή 52 ετών στην οποία είχε καταδικαστεί.

«Ένιωσα απόγνωση όταν ανακάλυψα ότι αφέθηκε ελεύθερος, αλλά αισθάνθηκα ναυτία όταν έμαθα ότι επιτέθηκε και πάλι, όπως είχα προβλέψει ότι θα έκανε» είπε η Κέιλι Μόργκαν και πρόσθεσε: «Είναι προγραμματισμένος να βιάζει γυναίκες και δεν θα έπρεπε να έχει αφεθεί ελεύθερος».

Οι ελληννικές Αρχές

Η Βρετανίδα, η οποία είχε απαχθεί και βιαστεί επανειλημμένα υπό την απειλή μαχαιριού το καλοκαίρι του 2010 από τον 37χρονο -τότε- Κερκυραίο από τη Λευκίμμη, στρέφεται και εναντίον των ελληνικών Αρχών: «Δεν εμπιστεύομαι τις ελληνικές Αρχές, ότι δηλαδή αν τον πιάσουν θα κάνουν το σωστό. Ωστόσο, οι ντόπιοι που τον ψάχνουν σίγουρα θα το κάνουν. Δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα ζώο και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Η κοπέλα από το δυτικό Λονδίνο ήταν μόλις 22 ετών πριν από δέκα χρόνια όταν είδε το καλοκαίρι της στην Κέρκυρα να εξελίσσεται σε εφιάλτη. Μόλις είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο και πήγε στο ελληνικό νησί για να δουλέψει ως τουριστική αντιπρόσωπος.

Εφιάλτης στην παραλία

Ήταν απόγευμα και βρισκόταν στην παραλία, όταν ο δράστης την πλησίασε από πίσω και τη ρώτησε τι ώρα ήταν. Μόλις εκείνη γύρισε για να του απαντήσει, ο Δημήτρης Ασπιώτης τη χτύπησε στο κεφάλι, την έσυρε αναίσθητη στο δάσος, έκλεψε όσα χρήματα είχε πάνω της και το κινητό της κι έπειτα την κράτησε αιχμάλωτη επί 14 ώρες, διάστημα κατά το οποίο τη βίασε πέντε φορές!

Σε όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, ο άντρας την απειλούσε με μαχαίρι για να μη φύγει και την προειδοποιούσε ότι, αν πήγαινε στην Αστυνομία, θα την έβρισκε και θα τη σκότωνε. Όμως, όταν η Κέιλι βρήκε την ευκαιρία, το έσκασε και πήγε στην Αστυνομία όπου τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες υπόπτων.

Στο μεταξύ, ο δράστης παρέμενε άφαντος έως και χθες το βράδυ. Στην τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του -μετά την καταγγελία της 34χρονης Αλβανίδας για απαγωγή και βιασμό- συμμετέχουν ομάδες αστυνομικών που χτενίζουν την περιοχή με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, ακόμα και σε δύσβατα σημεία.
Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης έγινε το πρωί της Παρασκευής από τον 32χρονο ομοεθνή σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές ότι πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους.

Ο νεαρός είπε, επίσης, πως το προηγούμενο βράδυ είχαν συναντήσει τον 47χρονο Δημήτρη Ασπιώτη, ο οποίος ζούσε στη Λευκίμμη με περιοριστικούς όρους μετά την αποφυλάκισή του.
Τελικά, τη γυναίκα εντόπισαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης στον δρόμο προς τον Άγιο Προκόπιο. Όπως είπε η ίδια, ο Ασπιώτης την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...