Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ανατριχίλα στην απολογία του 37χρονου από το Λασίθι! «Έτσι έπνιξα την Κατερίνα»

Χωρίς να του αναγνωριστεί το παραμικρό ελαφρυντικό αργά χθες καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια ο συζυγοκτόνος της Σητείας. Νωρίτερα με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε το ακροατήριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τη μαραθώνια απολογία του Γιώργου Ρ., ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν περιέγραψε λεπτομερώς ανάμεσα σε λυγμούς τον γάμο του με την άτυχη Κατερίνα και τη στιγμή που της πήρε τη ζωή. «Έχω καταδικάσει τον εαυτό μου, η ποινή μου είναι θάνατος» είπε απευθυνόμενος στους δικαστές.

Ο 37χρονος, που κάθεται στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και της κατοχής φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς ιατρική συνταγή, απολογήθηκε για περισσότερο από τρεις ώρες. Ο κατηγορούμενος άρχισε να περιγράφει τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, μίλησε για τα φοιτητικά του χρόνια στα Ιωάννινα, όπου γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, όταν ήδη είχε καρκίνο, και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί, δίνοντας άνιση μάχη με το «θηρίο» για να έχουν μία ευκαιρία να μεγαλώσουν μαζί το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο.

Κατόπιν, μίλησε για τη γνωριμία του με την Κατερίνα, για τις όμορφες στιγμές που είχαν στην αρχή, την αγάπη που έτρεφε για εκείνη και για τα πρώτα «σύννεφα» που έκαναν την εμφάνισή τους με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Άφησε να εννοηθεί πως είχαν οικονομικά προβλήματα, που «γεννούσε» η πλευρά της οικογένειας της 32χρονης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν η Κατερίνα θέλησε να εργαστεί, η μητέρα της τής ζήτησε να πληρώνεται με την ώρα για να προσέχει τα εγγόνια της! Είπε, επίσης, ότι η σύζυγός του του ανακοίνωσε ξαφνικά ότι θέλει να χωρίσουν και, παρά τις αντιρρήσεις του, αποφάσισαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο. Όμως, το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών ήταν γι’ αυτόν μείζονος σημασίας και υπήρχαν συνεχείς προστριβές.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του για τη μοιραία μέρα, λέγοντας πως είχε συνεννοηθεί με την 32χρονη να πάνε μαζί τα παιδιά στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο εμβόλιο.
Όπως είπε, καθώς έντυναν τα μικρά, ηλικίας ενάμισι έτους και έξι μηνών, η Κατερίνα άρχισε να του λέει διάφορα πράγματα που τον εξόργισαν, όπως τα ασφαλιστικά μέτρα: «Τη μια στιγμή έβαζα του παιδιού το καλτσάκι και την επόμενη είχα τα χέρια μου τυλιγμένα στον λαιμό της Κατερίνας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε κλαίγοντας: «Της όρμησα, την άρπαξα από τον λαιμό, λιποθύμησε, γιατί πέσαμε και οι δύο κάτω».

Σύμφωνα με το cretalive, στη συνέχεια ο 37χρονος ανέφερε πως πάγωσε όταν είδε ότι έτρεχε αίμα από τη μύτη και το στόμα της γυναίκας του: «Ένιωσα ένα ‘‘μπαμ’’, σαν ηφαίστειο. Της έπιασα το χέρι, της φώναξα ‘‘Κατερίνα’’, αλλά δεν αντιδρούσε… Κοίταξα τα παιδιά μου, που ήταν δεμένα στα καρότσια τους» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...