Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

«Ύαινα» στο κορμάκι της 10χρονης Μαρκέλλας

Από την Εύα Παπαδάτου

Κόμπο στο στομάχι προκαλούν όσα αδιανόητα ομολόγησε η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα την προηγούμενη Πέμπτη από την Τούμπα, με τις Αρχές να εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την πιθανότητα πίσω από τη γυναίκα να κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων!

Η άλλοτε κοκκινομάλλα 33χρονη -καθότι κουρεύτηκε σχεδόν γουλί για να μην την αναγνωρίσουν οι αστυνομικοί που την αναζητούσαν- φέρεται ότι ομολόγησε στην προανακριτική της κατάθεση ότι έχει σεξουαλικές προτιμήσεις σε ανήλικες, με τον εισαγγελέα να είναι καταπέλτης, καθώς της άσκησε ποινικές διώξεις για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και την παρέπεμψε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο και πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), αλλά και για προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος). Αν και από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν ίχνη κακοποίησης, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών με σκοπό να καμφθούν οι αντιδράσεις του παιδιού, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσίευση φωτογραφίας και στοιχείων της ταυτότητας της 33χρονης, σε μία προσπάθεια να αναγνωριστεί από τυχόν άλλα θύματα.

«Πλοκάμια» στο εξωτερικό

Οι Αρχές εξετάζουν, εξάλλου, το ενδεχόμενο να είναι μέλος κυκλώματος πορνογραφίας ανηλίκων, ίσως και με «πλοκάμια» στο εξωτερικό. Κι αυτό, γιατί στο κινητό της βρέθηκαν φωτογραφίες της σε στιγμές που μακιγιάρει τη 10χρονη Μαρκέλλα, κάτι που η μικρή έχει πει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Σε μία προσπάθεια να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει με πολύ μεγάλη προσοχή το ενδεχόμενο το παιδί να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και άλλες φορές από την 33χρονη, καθώς η μητέρα της την πήγαινε αρκετές φορές και την άφηνε στο διαμέρισμα της φίλης της.

Η 33χρονη, που φέρεται ως εκδιδόμενη, είναι μητέρα ενός παιδιού που ζει σε άλλη πόλη με τον πατέρα του, με τον οποίον η ίδια βρίσκεται σε διάσταση. Στους αστυνομικούς ξεκαθάρισε ότι έδρασε μόνη της και παραδέχτηκε ότι γνώριζε τη μικρή, καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας της στην Τούμπα, ώσπου μετακόμισε στην Καλαμαριά. Μάλιστα, ομολόγησε ότι ήταν πιο εύκολο να ικανοποιήσει τις ερωτικές προτιμήσεις της με τη Μαρκέλλα, λόγω της γνωριμίας τους!

Εκείνο το μεσημέρι την πλησίασε και της είπε ότι επειδή δεν μπορούσε η μητέρα της να την πάρει από το σχολείο, θα την πήγαινε εκείνη στο σπίτι της. Η μαθήτρια δέχτηκε καθώς τη γνώριζε, αλλά, αντί να την πάει στο σπίτι της, η 33χρονη τη μετέφερε στο δικό της διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

Εκεί, της ετοίμασε ρόφημα μέσα στο οποίο ανέμειξε βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της έδωσε να το πιει! Όταν το «κοκτέιλ» έδρασε στον οργανισμό της μικρής, την ξάπλωσε και άρχισε να τη θωπεύει. Μετά, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της κοντά στο πρατήριο, όπου την πήγε με τα πόδια και την άφησε.

Κατόπιν, πέταξε το κινητό της και προμηθεύτηκε άλλο με νέα κάρτα, κάλεσε ταξί και πήγε στην παραλία Κατερίνης, όπου είχε νοικιάσει δωμάτιο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ειδοποιήθηκαν από έναν μάρτυρα και, αφού πήραν κατάθεση από τον ταξιτζή ο οποίος επιβεβαίωσε ότι μετέφερε την ύποπτη στην παραλία Κατερίνης, έθεσαν υπό παρακολούθηση την 33χρονη, η οποία είχε προλάβει να κουρευτεί -σχεδόν ξύρισε το κεφάλι της- για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές και φορούσε μπαντάνα.

Έσπασε το λάπτοπ

Τη στιγμή που έγινε η προσαγωγή της, όμως, έσπασε το λάπτοπ της, αλλά οι αστυνομικοί πρόλαβαν με σβέλτες κινήσεις να πάρουν τα κομμάτια του πριν τα πετάξει σε κάδο απορριμμάτων. Δυστυχώς, όμως, φαίνεται πως προκλήθηκε φθορά στον σκληρό δίσκο, δυσκολεύοντας την ανάσυρση στοιχείων και αρχείων, που εκτιμάται πως «καίνε» τη νεαρή γυναίκα.

Πάνω της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, ενώ σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά αλλά και σε έναν κάδο σκουπιδιών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που απήγαγε τη Μαρκέλλα και την ημέρα που την απελευθέρωσε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...