Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ο Κωνσταντίνος Λούλης χώρισε τη νυν και ξαναπαντρεύεται την Ουκρανή πρώην

Το τερμάτισε ο τέως γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού και πρώην αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης! Χώρισε στο πι και φι την πρώην σύντροφό του Ελένη Τζελέπογλου και ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της Ουκρανής… δεύτερης συζύγου του Αννας Στεπάνοβα, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Στα 65 του χρόνια ο Βολιώτης πρώην μπίζνεσμαν, ο οποίος «ξηλώθηκε» από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού στο πλαίσιο του κυβερνητικού «λίφτινγκ» που έκανε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ζήσει και έχει κάνει τόσα πολλά που μετά βίας θα χωρούσαν σε μια ταινία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους, ισάριθμα διαζύγια και έναν… κατά φαντασίαν γάμο, ενώ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου του Βόλου με νύφη την… πρώην γυναίκα του!

Ο Λούλης, σε πολύ νεαρή ηλικία παντρεύτηκε την Ολγα Μάνου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, που του χάρισαν δύο εγγόνια. Ύστερα από ένα επώδυνο διαζύγιο με την επί 27 χρόνια σύζυγό του ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πανύψηλη Ουκρανή καλλονή Αννα Στεπάνοβα, την οποία γνώρισε όταν εκείνη είχε έρθει στην Ελλάδα ως φοιτήτρια με υποτροφία μόλις 250 ευρώ.

φ3 6loulis τσαρούχια

Ο γάμος με τσαρούχια στο Κίεβο

Ο χολιγουντιανών προδιαγραφών γάμος τους, που έγινε το 2008 στο Κίεβο, άφησε εποχή. Πολλοί θυμούνται ακόμα τον γνωστό βιομήχανο να χορεύει τσάμικο με βολιώτικη περηφάνια, φορώντας… τσαρούχια! Πέντε χρόνια αργότερα θα δήλωνε σε συνέντευξή του ότι ντρέπεται που είναι Ελληνας, επειδή το κράτος αρνιόταν να δώσει την ελληνική υπηκοότητα στη σύζυγό του!

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του ορμητικού «μυλωνά» είχε όμως και άλλη μία πτυχή, την οποία έβγαλε στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικούς μήνες η «Espresso», όταν αποκάλυψε τη σχέση του με την Ελένη Τζελέπογλου. Ο κύριος Λούλης, μάλιστα, όπως είχαμε γράψει, την είχε παρουσιάσει με δόξα και τιμή σε κοσμικό event! Ακόμα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος τον περασμένο Μάρτιο στο περιοδικό «Wish», που εκδίδει ο φίλος του Σωτήρης Πολύζος, παρουσίαζε την «ωραία Ελένη» της καρδιάς του ως τρίτη σύζυγό του.

«Στην παράφραση του γνωστού κινηματογραφικού τίτλου “Οταν ο Κώστας γνώρισε την Ελένη”, προέκυψε ο έρωτας με την πρώτη ματιά, βαθιά αγάπη, συγκατοίκηση, ένας τρίτος γάμος για τον γνωστό βιομήχανο και πολιτικό, και μια σχέση ζωής για την Ελένη Λούλη» αναφερόταν στην εν λόγω συνέντευξη.

Ο διορισμός-πρόκληση του αμόρε

Ωστόσο, το… love story του 65χρονου με την κατά πολύ νεότερή του Ελένη Τζελέπογλου δεν είχε happy end, ενώ έμελλε να φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον τέως γενικό γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού όσο και την ηγεσία του. Αυτό συνέβη όταν δημοσιοποιήθηκε ο διορισμός του «ετέρου ημίσεος» του πρώην βιομηχάνου ως μετακλητής υπαλλήλου -με μισθό 1.458 ευρώ- στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Χάρη Θεοχάρη.

Περίπου δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου το πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να τα μπαλώσει είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Βέρα, στην οποία υποστήριζε ότι η γυναίκα που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν στο πλευρό του ως σύζυγός του δεν είναι τελικά το «τρίτο στεφάνι» του, αλλά μια… φίλη! «Μα, δεν είμαι παντρεμένος, η σύζυγος λέτε κι εσείς…» είχε δηλώσει ενοχλημένος.

Όπως φαίνεται, όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Κώστα Λούλη, καθώς αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του Αννα Στεπάνοβα, όπως μαρτυρά και η σχετική αναγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου: «Ο Κωνσταντίνος Λούλης του Νικολάου και της Ευαγγελίας, το γένος Ευαγγελίδη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Βόλο, και η Άννα Στεπάνοβα του Ηλία και της Σβετλάνα (Svetlana), το γένος Skapa (Σκάπα), που γεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν στο δημαρχείο του Δήμου Βόλου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...