Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ο Ισίδωρος παρατάει την Αμαλία και φεύγει...

Πολλές οι εξελίξεις της σειράς «Η γη της ελιάς»...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Περιμένω έναν άνθρωπο που θα μπορέσω να κάνω ένα σύμφωνο...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση σε συνέντευξή...

Εξομολόγηση Ελεονώρας Μελέτη: «Με έφτασε στα όριά μου, πήρα το αυτοκίνητο και...

Μία δύσκολη ημέρα πέρασε την Τρίτη η Ελεονώρα Μελέτη...

Όλη η μαγεία των εορτών στην Grecotel

Από την ιστορική Αθήνα και την πανέµορφη Αλεξανδρούπολη, έως...

«Άσε μας ρε μαμά» – Στην οικία Ταβουλαρέα τα παιδιά ξεμπροστιάζουν τη Ρωξάνη

Η Έλλη ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Δημήτρη και η Ρωξάνη θα πρέπει να ρίξει τα μούτρα της και να ζητήσει μια χάρη από τον Θωμά

Όσα θα δείτε τη νέα εβδομάδα στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά».

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 20:00 – Επεισόδιο: 10

Ο Θωμάς με τον Δημήτρη στο πλάι του, επιχειρεί να σαμποτάρει το ραντεβού της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία. Το ίδιο βράδυ, ο Δημήτρης ανακοινώνει αιφνιδιαστικά ότι σε έναν μήνα παντρεύεται με την Έλλη και η Νικόλ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.Δήμητρα Σιγάλα Παρθένα Χοροζίδου Ο Άρης βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να βοηθήσει τη Δανάη να μαζέψει τα χρήματα που έχασε, κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά. Στην οικία Ταβουλαρέα τα παιδιά ξεμπροστιάζουν τη Ρωξάνη που διατηρεί κρυφά για τον εαυτό της όλες τις ανέσεις. Την παράσταση όμως κλέβει ο Θωμάς, που έχει μπουκάρει, πάντα με τον Δημήτρη στο πλάι του, στον κήπο για να κάνει ερωτική εξομολόγηση. Το σκηνικό ολοκληρώνει η είσοδος της Έλλης, η οποία πετυχαίνει τον Δημήτρη σε μια ιδιαίτερη στιγμή με τη Ρωξάνη.

Μελίνα Πολυζώνη Αλέξανδρος Πιεχόβιακ
Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00 – Επεισόδιο: 11

Ο Δημήτρης καθησυχάζει τις ανησυχίες της Έλλης και ξεκινούν τις προετοιμασίες για το γάμο. Ο Ζαχαρίας δίνει μια ιδέα στη Ρωξάνη για την ενίσχυση της ΑΡΜΕΚΟ προτείνοντάς της  να δώσει στους υπαλλήλους ένα ποσοστό της εταιρίας για να ενδυναμώσει το ανθρώπινο προφίλ της. Η Ρωξάνη ενθουσιάζεται, όμως ο Μενέλαος, η Κορίνα κι ο Λευτέρης έχουν διαφορετική γνώμη. Μια νέα ιδέα πέφτει στο τραπέζι. Ένα live video που θα προωθήσει στα social media τα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει αναλάβει η ΑΡΜΕΚΟ.Παναγιώτα Βλαντή Μάριος Αθανασίου. Ο κλήρος για την παρουσίαση του video πέφτει στη Τζοβάνα, που δεν φαίνεται να χαίρεται καθόλου μ’ αυτό. Η Νικόλ βρίσκει προσωρινά κατάλυμα στο σπίτι της Ρωξάνης, όπου ο Λευτέρης με την Νάντια ανακοινώνουν την αναβολή του γάμου τους, γεγονός που φέρνει νέα ρήξη στην οικογένεια. 

Αλμπέρτο Φάις
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, στις 20:00- Επεισόδιο: 12

Η Ρωξάνη απαιτεί την άμεση αποχώρηση της Νάντιας από το σπίτι, ενώ ο Λευτέρης έρχεται κοντά με τη Νικόλ. Η Σοφία αποφασίζει να ξεκινήσει μια σειρά από on line βίντεο στο κανάλι της που τελικά θα την φέρουν αντιμέτωπη με τις αλήθειες της και όσα θέλει να κρατήσει κρυφά. Μάριος Αθανασίου Ιεροκλής ΜιχαηλίδηςΟ Δημήτρης και η Γεσθημανή ψάχνουν τρόπο να φέρουν τη Νικόλ πίσω στο σπίτι. Η Ρωξάνη συνεχίζει να βγαίνει με τον Ζαχαρία, ενώ η Τζοβάνα ετοιμάζεται με βαριά καρδιά για τα video προώθησης της ΑΡΜΕΚΟ. Παράλληλα ο Μενέλαος έχει μια ιδέα για έναν νέο πελάτη. Ο Μάθιου μαθαίνει σοκαρισμένος τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους από το κέντρο γονιμότητας και τα αλλοιώνει έτσι ώστε να μη δείχνει αποκλειστικά υπεύθυνος. Η Έλλη ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Δημήτρη και η Ρωξάνη θα πρέπει να ρίξει τα μούτρα της και να ζητήσει μια χάρη από τον Θωμά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

Περιμένει τρίτο παιδάκι και το ανακοίνωσε στο instagram

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Πόζαρε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά ανακοινώνοντας τ

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ, ο άντρας μου είναι κιμπάρης»

Η δημοσιογράφος παντρεύεται και ετοιμάζει με τον σύντροφό της...