Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα κι όταν πιστεύετε ότι έχετε ατυχία, η τύχη θα είναι μαζί σας. Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δεν θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν ενεργήσετε σπασμωδικά, θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Εχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιώντας τα όπλα σας, όπως η γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δεν θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε κατακτήσεις. Οι οιωνοί για την αισθηματική σας ζωή είναι οι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα, που θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερους. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές.

ΛΕΩΝ: Μην αναλώνεστε σε εργασίες που δεν αποφέρουν ό,τι περιμένετε. Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησης θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά αγνοήστε τους. Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε να κλονιστεί μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία. Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Με σοβαρά επιχειρήματα θα πάρετε τους συνεργάτες σας με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκφράσετε το πάθος σας χωρίς άλλες αναβολές. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...