Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 05 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Δείξτε αποφασισμένοι να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας. Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υπολογίζετε σε άλλους, εκτός από τον εαυτό σας, για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Από εσάς εξαρτάται πώς θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας, ασχοληθείτε σοβαρά με ό,τι εκκρεμεί. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά.

ΛΕΩΝ: Δώστε χώρο και χρόνο σε κάποιες σχέσεις σας για να αποκτήσουν σταθερότητα. Οι εξελίξεις σε ό,τι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμη ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε σε προσωπικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό σας τομέα. Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο ίσως θα είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας. Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σίγουρο είναι πως θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, επαναπαύοντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας την κάθε στιγμή που θα ζείτε σαν μοναδική.

ΙΧΘΥΣ: Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές μέσα στον μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...