Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 1 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Οι συγκινήσεις σάς δίνουν τροφή για να προχωρήσετε στη ζωή, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε στη θέση της απογοήτευσης να βάλετε τη θετική σκέψη και την αισιοδοξία. Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για μεγαλύτερο πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες ιδιορρυθμίες σας θα στοιχίσουν στην ηρεμία σας. Κάντε τα απαραίτητα βήματα, ώστε να αποδεσμευτείτε από τρίτους που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και αποφύγετε οτιδήποτε υπερβολικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να προσεγγίσετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πολύ, οπότε μη στοχεύετε σε φανταστικές υποθέσεις. Αρκετά από τα θέματα που έχετε αναλάβει ενδέχεται να σας προβληματίσουν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν ακολουθήσετε δρόμους που ξέρετε καλά, είναι πιθανόν να υπάρξουν επιπτώσεις. Σιγουρευτείτε γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε πριν περάσετε στην πράξη. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε σωστές επιλογές.

ΛΕΩΝ: Με σωστό χειρισμό του λόγου θα καταφέρετε να προκαλέσετε συναισθήματα και να επηρεάσετε ακόμα και πρόσωπα που θεωρείτε πως είναι ανένδοτα σε αυτά που θέλετε. Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά η σταθερότητα θα είναι πιο αποτελεσματική. Αν όμως έχετε σκοπό να προβείτε σε αλλαγές, τολμήστε το. Αν συνεχίσετε να αμφιταλαντεύεστε, όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε, δεν θα πάτε μακριά.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο κι αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε. Μην κρύβεστε από άτομα που σας γνωρίζουν καλά, γιατί θα σας προδώσει η συμπεριφορά σας. Κάντε ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν έχετε ακόμα αναστολές για το πώς θα εκφράσετε τα αισθήματά σας, τότε καλό είναι να μη το κάνετε. Μη παρουσιάζετε τις δικές σας προθέσεις ως ανάγκες των άλλων. Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες στην εργασία σας πρέπει να μοιράζονται στους συνεργάτες σας και όχι να επιβαρύνεστε μόνο εσείς, καθώς έτσι αφήνετε την προσοχή σας να διασπάται. Μην περιμένετε να κάνουν θετικά σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές από τις επιδιώξεις σας θα αρχίσουν σταδιακά να εκπληρώνονται, γι’ αυτό προβείτε στις απαραίτητες κινήσεις και μη βασίζεστε σε υποσχέσεις άλλων. Θα έχετε την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεστε, ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε αμφιβολίες για τις προθέσεις των άλλων είναι προτιμότερο να το πείτε, διαφορετικά θα θυμώσετε πολύ. Μην επιτρέπετε να σας κατηγορούν και να σας βάζουν στη δύσκολη θέση να πρέπει να απολογηθείτε για τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ίσως νιώσετε πελαγωμένοι από τις νέες ευθύνες, παρ’ όλα αυτά προσπαθήστε να έχετε καλύτερη επικοινωνία. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες φορές πρέπει να συμβιβάζεστε με τα δεδομένα. Αντί να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...