Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις. Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση. Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα θα λυθούν μόνο διά της διπλωματικής οδού. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά να σας προβληματίσουν. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Εάν η διαίσθησή σας σάς προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας κάντε το. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος. Η μέρα σάς προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας. Παράτολμα εγχειρήματα, σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, δεν ευνοούνται. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει. Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας πού υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και, αν δεν μπορείτε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας. Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Ισως η σημερινή μέρα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και φροντίστε τον σύντροφό σας περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά γιατί πιστεύετε ότι αυτή η σχέση έχει ακόμη να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...