Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι. Αν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί, όταν δεν σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε, να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως ακόμα έχετε τα περιθώρια να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε, όταν πρέπει να είστε ευθείς, σας αφήνουν ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Καταπλήξτε άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σας σχέση και μην είστε τόσο δεικτικοί στα αισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλετε. Εργαστείτε ήσυχα και όταν είστε έτοιμοι, κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν στο να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε μόνο με αυτά που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε θα είναι να μην μπορείτε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας για να ξεκουραστεί.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμα κι αν η κάθε μορφή εξουσίας σάς πνίγει, επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας. Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε και λάθος, προσέξτε τα κακοπροαίρετα άτομα. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αντίθετα αναπτύξτε κοινωνικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική σας κούραση βρίσκεται σε όρια επιφυλακής, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε και σίγουρα θα βρείτε αρκετούς τρόπους για να τα καταφέρετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως εσείς είστε πια έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή όποτε κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Καλό θα ήταν να αντλήστε από τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε μια σημαντική στήριξη αυτόν τον καιρό από το περιβάλλον σας, που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας. Συνεπώς, φροντίστε να εργάζεστε έχοντας στραμμένη την προσοχή σας περισσότερο στο μέλλον, παρά στο παρόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως αγανακτείτε με για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας. Η συμπεριφορά τους θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους, αλλά αυτό είναι κάτι που το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...