Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε. Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ό,τι νομίζατε. Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες, που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται. Πάρτε αποφάσεις προτού να είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας. Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν.

ΖΥΓΟΣ: Καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ό,τι καλύτερο για εσάς. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις οι οποίες μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πλησιάστε τους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική, συγκροτημένη εμφάνιση, που θα περνάει μηνύματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τα όριά σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...