Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μην τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να είστε εγωιστές, ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να δώσετε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να παραμείνετε ήρεμοι. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα. Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες.

ΛΕΩΝ: Τα θέματα που θα προκύψουν προς συζήτηση θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ανοίξτε την καρδιά σας για να καλύψετε τη συναισθηματική απόσταση που σας χωρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας τα παράπονα που κρύβουν. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές ανάγκες του. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του. Προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάντε κάτι άλλο και ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε με έναν καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση. Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο σας. Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως. Αρχίστε έστω και τώρα για να απαλλαγείτε και από αρκετό άγχος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...