Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 10 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Εάν νιώθετε πως μέχρι τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα. Μην πέσετε στην παγίδα, γιατί ενώ θα είστε μέσα σε πολύ κόσμο, στην ουσία θα είστε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτίθεστε σε κοντινά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους. Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε σε οτιδήποτε αντιλαμβάνεστε πως δεν θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι. Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούργια πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε. Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Επιβάλλεται να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, αλλά και όποιες αποφάσεις πάρετε. Θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.

ΖΥΓΟΣ: Ερχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα εκτός από την υπεραισιοδοξία θα είναι η υπερβολή. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διατηρήσετε μία σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς, για να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δεν ανήκουν στις αρμοδιότητές σας. Οσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι, θα καταφέρετε να ανεβάσετε περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως, αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να αισθανθείτε καλύτερα. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις, στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...