Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική. Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, είναι σίγουρο ότι θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε εσείς πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από ουσιαστικό διάλογο θα δώσετε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Καινούργιες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν αυτά που περιμένετε. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό θα τη βοηθούσατε πολύ με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε στην εργασία σας δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Θα έχετε ευκαιρίες να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες με τις οποίες δεν ασχοληθήκατε έως τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απολαύσετε ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Από τη στιγμή που δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Η παρέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη αισθηματική σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Οσο κι αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει έναν παθιασμένο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση και στο στρες που νιώθετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μην έχετε ενδοιασμούς για κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να κάνετε τις απόψεις σας αποδεκτές από τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή. Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση οικονομικών υποθέσεων.

ΙΧΘΥEΣ: Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δέχεστε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Παραμερίστε τους φόβους σας και την ανασφάλειά σας, γιατί τα διλήμματα δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...