Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στην ουρά για τον Mr. Grey!

Ξεκίνησε στη χώρα μας η προπώληση εισιτηρίων για την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

«Ηρθε η ώρα για το ραντεβού σας με τον κύριο Γκρέι». Με το παραπάνω σλόγκαν ανακοινώθηκε επισήμως από τη Village ότι ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για την πιο καυτή ταινία της χρονιάς.4erq324rtqt 6

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» θα κάνουν… απόβαση στις ελληνικές αίθουσες το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, «φέρνοντας» μαζί τους… χειροπέδες, μαστίγια και πάσης φύσεως σαδομαζοχιστικά εργαλεία! Το φιλμ, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει μαζικό κύμα υστερίας σε Ευρώπη και Αμερική, βασίζεται στην ομώνυμη πορνογραφική τριλογία της Ε.Λ. Τζέιμς, μιας μέχρι πρότινος άσημης συγγραφέως από τη Βρετανία η οποία βρέθηκε το 2013 στην κορυφή της λίστας του «Forbes» στην κατηγορία της, καθώς πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.4erq324rtqt 2 Ακόμη και στην Ελλάδα το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς το «Fifty Shades of Grey», όπως είναι ο αγγλικός τίτλος του μυθιστορήματος, ήταν αυτό που διαβάστηκε περισσότερο στις παραλίες – κυρίως από γυναίκες. Θέλετε και το καλύτερο; Η επίσημη σελίδα των Ελλήνων fans του βιβλίου στο facebook απαριθμεί αυτή τη στιγμή σχεδόν 30.000 μέλη! Τις τελευταίες μέρες μάλιστα παρατηρείται έντονη κινητικότητα σ’ αυτήν, με τους πιο φανατικούς να ανεβάζουν συνεχώς τα τρέιλερ αλλά και διάφορα βίντεο με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι ιθύνοντες της Village πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν την προπώληση των εισιτηρίων δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη ελληνική πρεμιέρα της, στις 12 Φεβρουαρίου.
4erq324rtqt 4 Ενα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα προπώλησης θεωρείται σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα και συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις blockbusters όπως το «Χόμπιτ».
Το μόνο που μένει τώρα να διαπιστώσουμε είναι αν οι Ελληνες θα προτιμήσουν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης να παρακολουθήσουν την πορνογραφική ιστορία του Κρίστιαν Γκρέι, ο οποίος έχει σαδομαζοχιστικά γούστα και πείθει την άβγαλτη Αναστάζια Στιλ να τον ακολουθήσει σε σκοτεινά ερωτικά μονοπάτια, υπογράφοντας μαζί του μέχρι και… συμβόλαιο σεξουαλικής υποταγής!

Εσώρουχα με την υπογραφή της συγγραφέως Ε.Λ. Τζέιμς

Οι φανατικοί του σαδομαζοχιστικού best seller «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» μπορούν να νιώσουν πρωταγωνιστές του, χάρη σε νέα σειρά προκλητικών εσωρούχων που κυκλοφορούν με την υπογραφή της συγγραφέως Ελ Τζέιμς εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου.4erq324rtqt 3

Η σειρά Black Label της εταιρίας Bluebella, η οποία αποτελείται από έξι κομμάτια, κυριαρχείται από πολλές λωρίδες που παραπέμπουν στον σαδομαζοχισμό. Είναι, όπως τα περιγράφει η Τζέιμς, «πολυτελή, προκλητικά και κομψά σέξι». Αυτό πρακτικά σημαίνει σουτιέν τρίγωνο, διάφανα κορμάκια και πολύ παρτά βρακάκια.

Οι τιμές ξεκινούν από 16 ευρώ για τα λουριά, φτάνουν τα 25 ευρώ για τα βρακάκια, τα 35 για τις ζαρτιέρες και τα 40 για τα σουτιέν, ενώ το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής είναι το κορμάκι, που κοστίζει 74 ευρώ. Αν και δεν είναι φτηνά, είναι σίγουρο ότι θα… βγάλουν τα λεφτά τους, καθώς οι πάνω από 100.000.000 αναγνώστες που αγόρασαν το βιβλίο, όπως προκύπτει από τις έρευνες, είναι έτοιμοι να επιστρατεύσουν όλα τα μέσα για να νιώσουν όπως ο Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστασία Στιλ, οι ήρωές του.4erq324rtqt 5

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...