Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Τα κομψά παπούτσια είναι ένα αναπόσπαστο μέρος από τον σύγχρονο άνδρα. Τι υποδήματα αξίζει να φορέσουμε;

Τα κομψά ενδύματα είναι ένα σημάδι όχι μόνο για το γούστο, αλλά και για τη θέση ενός άνδρα στην κοινωνία και πάντα το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε σε μια εμφάνιση είναι τα υποδήματα, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτά να είναι επιλεγμένα σωστά και να είναι μοντέρνα. Η ποικιλία σχεδίων στην αγορά προσφέρει από κάτι για τον καθένα, αλλά η δημιουργία της εμφάνισής μας δεν τελειώνει με την αγορά, ο συνδυασμός των στοιχείων δεν είναι λιγότερο σημαντικός. Σήμερα θα εξετάσουμε το θέμα ποια είναι τα πιο μοντέρνα κομψά ανδρικά παπούτσια και πώς να τα εντάξουμε με επιτυχία στην γκαρνταρόμπα μας.

Ποια είναι τα πιο επίκαιρα σχέδια στις συλλογές ανδρικών υποδημάτων;

Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια είναι μια από τις αδυναμία του ασθενέστερου φύλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες πρέπει να περπατούν ξυπόλητοι, σωστά; Η βιομηχανία μόδας προσφέρει επίσης έναν σημαντικό αριθμό διαφορετικών τύπων ανδρικά παπούτσια σε διαφορετικά στυλ, έτσι ώστε οι άνδρες να μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους με ένα ζευγάρι που θα τους χαρίσει άνεση και αυτοπεποίθηση. Αναμφίβολα τα πιο ποίκιλα είναι τα κομψά παπούτσια – μοκασίνια, υποδήματα τύπου Oxfords, Kavaler, οι επιλογές είναι τόσες πολλές που πιθανότατα δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο μεγάλη είναι η βιομηχανία υποδημάτων και η μόδα για τους άνδρες .

Όταν εξετάζουμε τους τύπους κομψών παπουτσιών, δεν υπάρχει καμιά έντονη τάση που να αναδεικνύει έναν τύπο, όλα είναι θέμα προσωπικής κρίσης και επιλογής. Οι τάσεις όσο αφορά την ανδρική μόδα είναι στις λεπτομέρειες και επικεντρώνονται στο υλικό, τα χρώματα και τα μοτίβα. Φυσικά, το δέρμα εξακολουθεί να αποτελεί επιτυχία ανάμεσα στα κομψά παπούτσια, αλλά η έκπληξη είναι η επιστροφή του σουέτ – ένα κλασικό υλικό που πάντα προσδίδει πολυτέλεια και μια αίσθηση καλού γούστου στο άτομο που τα φορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, όσο αφορά τα χρώματα, το μαύρο και το καφέ συνεχίζουν να κυριαρχούν στην αγορά, αλλά υπάρχουν συχνά προτάσεις σε φρέσκα παστέλ χρώματα όπως το πράσινο λάδι και το ανοιχτό μπλε. Μην φοβάστε να προσθέσετε λίγο χρώμα στο ντύσιμο σας και τα παπούτσια σας προσφέρουν τον πιο δημιουργικό τρόπο να το πετύχετε!

andrika papoytsia

Πως να επιλέξουμε τα σωστά για την περίσταση παπούτσια;

Αν και τα sneakers θεωρούνται αθλητικά παπούτσια, στον σύγχρονο κόσμο δεν είναι ταμπού να ολοκληρώσουμε μια κομψή εμφάνιση μ’ αυτά. Όλο και πιο συχνά οι άνδρες επιλέγουν να συνδυάσουν τα επίσημα τους ρούχα για το γραφείο ή το επίσημο τους κοστούμι με αθλητικά sneakers για να δώσουν μια νεανική λάμψη και να σπάσουν λίγο την κατά τα άλλα βαρετή τους εμφάνιση. Γενικά, στη σύγχρονη μόδα αρκεί να έχετε ανδρικά κλειστά παπούτσια για να είστε κομψός – οι τάσεις είναι πολύ ανεκτικές ως προς οποιουσδήποτε πειραματισμούς με την εμφάνιση και δύσκολα μπορείτε να κάνετε λάθος επιλογή.

Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε αρκετά σίγουρος για να εμφανιστείτε στο γάμο σας με πάνινα παπούτσια, σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να πειραματίζεστε σε ένα πιο ανεπίσημο περιβάλλον. Συνδυάστε ένα πουκάμισο και ένα σακάκι με ένα τζιν και ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι sneakers. Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε σε κλασικό ίσιο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια για μια διασκεδαστική έξοδος με φίλους, όπως γενέθλια.

Για εταιρικά πάρτι, πολιτιστικές εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις όπως γάμους και βαφτίσια, δείξτε την κλάση σας με ένα ζευγάρι δερμάτινα μοκασίνια. Σε περίπτωση που είστε ανοιχτός σε πειραματισμούς, μην διστάσετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο και το καφέ και να λάμψετε με πολύχρωμα παπούτσια, μόνο προσπαθήστε να τα συνδυάσετε με τη ζώνη ή την γραβάτα σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε από τέτοιους πειραματισμούς, μπορείτε μόνο να κερδίσετε τον έπαινο της εταιρείας σας για την τολμηρή σας επιλογή και να ανακαλύψετε ξανά το στυλ σας.

Δεν είναι δύσκολο να βρούμε τα τέλεια κομψά παπούτσια, είναι δύσκολο να τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας – η ελευθερία που μας δίνουν οι τάσεις της μόδας μπορεί όπως να μας εμπνεύσει, έτσι και να μας  μπερδέψει το τι είναι αποδεκτό και το τι όχι. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή – δεν υπάρχει καλύτερη γνώμη για το πώς φαίνεστε από τη δική σας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...