Βουρ για XXL «εργαλείο» – Ξεπουλάνε οι μεγεθυντές πέους

Περίπου 41.000 μεγεθυντές πέους πωλήθηκαν παγκοσμίως τις τελευταίες δύο δεκαετίες

Πάνω από ένα χιλιόμετρο πρόσθεσαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο μήκος του πέους τους οι άντρες παγκοσμίως. Η αύξηση δεν οφείλεται στα καλά… γονίδια, αλλά στους περίπου 41.000 μεγεθυντές πέους που πωλήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο, σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα.

Οι άντρες, κυρίως του δυτικού κόσμου, προτιμούν τις συσκευές μεγέθυνσης του πέους τους από τις χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες μπορεί να κοστίσουν μέχρι και 8.000 ευρώ στη Βρετανία, σύμφωνα με τη «Sun». Επικαλείται και έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Sexual Medicine Reviews», σύμφωνα με την οποία μόλις το 20% των αντρών που αύξησαν το μήκος του πέους τους χειρουργικά έμεινε ευχαριστημένο. Την ίδια ώρα, οι πωλήσεις μεγεθυντών πέους αυξήθηκαν κατά 45% μόνο την περασμένη χρονιά.

Οι συγκεκριμένες συσκευές, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μπορεί να αυξήσουν το μήκος του πέους κατά 2,8 εκατοστά αν χρησιμοποιηθούν σε ένα συνηθισμένου μήκους όργανο, το οποίο κατά μέσον όρο και σε στύση είναι 13,12 εκατοστά. Βέβαια, όπως αναφέρουν οι οδηγίες χρήσης που συμβουλεύτηκε η «Sun», για να υπάρξει το παραπάνω αποτέλεσμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί «για 1.000 ώρες, για διάστημα τεσσάρων έως έξι μηνών». Με βάση τα στοιχεία από τις πωλήσεις τέτοιων συσκευών, το συνολικό μήκος από τα πέη αυξήθηκε κατά 1.147,87 μέτρα τα τελευταία 20 χρόνια.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ