Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις σας, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε όσο καλύτερα μπορείτε στο σπίτι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι άσχημο να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε παραστάσεις. Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική.

ΛΕΩΝ: Ανταλλάξτε απόψεις με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς. Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αποφύγετε τις ερωτήσεις γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητεί υποστήριξη. Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αγνοήστε κακοπροαίρετα σχόλια και μη λειτουργήσετε ως μεσάζοντες σε παρεξηγήσεις άλλων, γιατί θα βγείτε οι χαμένοι. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ό,τι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας σάς φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μεγαλύτερο λάθος σας είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μην εκδηλώνεστε, δεν σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια. Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική ηρεμία σας και να μειώσει τις αποδόσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...