Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Άτομα που έχουν πείρα στα οικονομικά θέματα μπορούν να σας φανούν χρήσιμα όσον αφορά τον χώρο της εργασίας σας, ειδικά αν τα συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις σας που αφορούν τη βελτίωση ή την ανανέωση στον επαγγελματικό χώρο σας. Μην αφήνετε τη φαντασία σας να οργιάζει και να σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο κι να επιμένετε ή δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δεν θέλετε να έχετε επίσημες δεσμεύσεις, πρέπει να παραδεχτείτε ότι η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους «ηρωισμούς» και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που πρόκειται να γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί του και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι, αν τα αντιμετωπίσετε μαζί.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε περισσότερες συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα, αφιερώστε πιο πολύ χρόνο στον έρωτα. Αν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους, αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, φροντίστε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα συμβάλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους. Πιστέψτε στα ταλέντα σας και αξιοποιήστε τα. Οι δημιουργικές εμπνεύσεις σας θα είναι καθοριστικός παράγοντας για να έχετε σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα, γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας, μην παραλείψετε να δείτε και τις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποφεύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια, δεν χρειάζεται να καταφεύγετε στα ψέματα. Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα πετύχετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, γι’ αυτό υποχωρήστε σε τυχόν καβγάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με μικρές κινήσεις αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά θέματα, μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούρασή σας και αφήστε για αργότερα τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να παραδέχεστε τα λάθη σας, όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, και μην αντιδράτε εγωιστικά. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποτελέσουν το έναυσμα για νέες συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα, αν τραβάτε διαρκώς το σχοινί. Για να μην κινδυνέψετε, όταν ακούτε όμορφα λόγια να είστε επιφυλακτικοί. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...