Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνον αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα δώρο που θα λάβετε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά θα παίξουν τον ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές. Οσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δεν θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους «ηρωισμούς» και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης. Ερωτας δεν σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε αν δεν θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που έχετε οικονομικές σχέσεις. Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας. Η στάση που θα τηρήσετε θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.

ΛΕΩΝ: Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό. Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να τραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Θα γίνει μια σειρά συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών που θα βοηθήσουν στην άνοδο των οικονομικών σας και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών, αλλά κάποιες που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα είναι τόσο ευχάριστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, εκτός αν θέλετε να κλείσετε την πόρτα στον έρωτα  και να μείνετε στην απόλυτη μοναξιά. Δεχτείτε προσκλήσεις και γοητεύστε με την παρουσία σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να προβάλετε κτητικά συναισθήματα προς τον σύντροφό σας. Εξάλλου, ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να το πράξετε, και μην ξεχνάτε πως κι εσείς δεν θέλετε να χάνετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας. Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση και να πέσετε στην παγίδα των υπερβολών. Μην απαντήσετε σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι αρκετά εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε επίδειξη ισχύος στον σύντροφό σας και μην ανακατευτείτε με τις οικονομικές του υποθέσεις. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα, αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Ομως, αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά. Ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας, αφού εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τα οικογενειακά, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου γιατί όση τύχη σάς δίνεται στα άλλα, τόση σας στερείται σε αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Ισως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας. Πλησιάστε τον, για να πάρει ο έρωτας μια τελείως διαφορετική διάσταση στη ζωή σας και για να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ξεχνώντας τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και χωρίς να τον καταπιέσετε, γιατί δεν έχει σκοπό να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιορισμού. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο δεν θα συμβαδίζουν με τους άλλους τομείς της ζωής σας. Ετσι, ενώ τη μία θα είστε ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και θα ζητάτε την απομόνωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι έμμονες ιδέες που έχετε πολλές φορές για τις σχέσεις στον επαγγελματικό τομέα σάς κάνουν διστακτικούς στο να πάρετε αποφάσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις και πρέπει να το κάνετε για το καλό σας, ώστε οι ασυνείδητες αλλαγές που θα γίνουν να μη σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Κορυφώστε τη δράση σας και παρουσιαστείτε δυναμικοί στους συνεργάτες σας, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Γίνετε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι, εάν θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...