Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα κρατήσετε. Κάντε αλλαγές σε όποιον τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά. Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενικού σας προσώπου, στο οποίο κάποτε είχατε φανεί χρήσιμοι. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δεν σας βοηθούν. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες, οι οποίες για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπο θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δεν θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του. Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς, ώστε να μη δίνετε αφορμές να σας σχολιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ό,τι σας προβληματίζει, αφού θέλει να νιώθει χρήσιμος. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί να θυμάστε πως δεν είστε μηχανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που φροντίζετε τον τελευταίο καιρό. Προετοιμαστείτε να βελτιώσετε κάποιες εργασιακές συνθήκες και προσεγγίστε περισσότερο τις προσδοκίες σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...