Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε περισσότερο μια συνεργασία που είναι στα σκαριά, γιατί δεν θα είναι όπως τη σχεδιάζατε. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει λύση στις οικονομικές σας δυσκολίες. Ενα ευχάριστο γεγονός αγαπημένου σας προσώπου θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Μην μπερδεύετε τον ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία, ενώ τα εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο θα αναστέλλουν τα σχέδιά σας. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς, γιατί δεν οδηγούν πουθενά. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

ΛΕΩΝ: Ενα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε τώρα να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν για να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να δεχτείτε τις αλλαγές του εργασιακού σας χώρου, καθώς αυτή την εποχή δεν σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά να προβείτε σε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα και δεν είναι άσχημη ιδέα, αρκεί να έχετε το πάθος να το ολοκληρώσετε και να μην το αφήσετε μόνο στα λόγια. Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλα στο ίδιο θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε την απόλυτη στήριξη από ένα άτομο κύρους του εργασιακού σας χώρου, οπότε τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε τις παγίδες στην επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αποφύγετε να είστε απόλυτοι και απότομοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλετε να κοιτάξετε την υγεία σας, καθώς αδιαφορείτε γι’ αυτήν. Καινούργιες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας από τους στόχους σας θα καθυστερήσει, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού σε όλα τα άλλα θα υπερτερείτε. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, εκτός αν θέλετε να δεχτείτε πλήγμα στον οικονομικό σας τομέα. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, εκτός από χρόνο, χρειάζονται και υπομονή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...