Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μικαέλο Μαρούδας: Ο αισθαντικός τραγουδιστής των 70s έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ενας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του...

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Η συγγνώμη «κόστισε» 30.000 ευρώ

❱❱ Δικαστήριο έπαυσε τη δίωξη 30χρονου Ροδίτη, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης πριν από δέκα χρόνια Από την
Εύα Παπαδάτου 

Μία νέα αρχή είναι έτοιμος να κάνει στη ζωή του 30χρονος Ροδίτης, καθώς το δικαστήριο έπαυσε οριστικά τη δίωξη σε βάρος του για βιασμό ανήλικης. Η πολύκροτη υπόθεση, που είχε συνταράξει το νησί των ιπποτών το 2008, έλαβε τέλος, με τον νεαρό να διευκρινίζει ενώπιον των δικαστών ότι η κοπέλα δέχτηκε τη συγγνώμη του και, επίσης, έχει αποζημιωθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000 ευρώ!

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος από την Ιαλυσό είχε κριθεί ένοχος για βιασμό μιας 15χρονης από την Κρεμαστή και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών, αφού το δικαστήριο του είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας (ήταν 19 ετών). Ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων η καταβολή εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», προχθές ενώπιον του δικαστηρίου ο άντρας παρουσίασε ιδιωτικό συμφωνητικό αστικού εξωδικαστικού συμβιβασμού με το οποίο η φερόμενη ως θύμα δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του κατηγορουμένου, ότι έχει αποδεχτεί τη συγγνώμη του και ότι έχει αποζημιωθεί με 30.000 ευρώ. Επειτα από αυτό, το δικαστήριο έπαυσε τη δίωξη σε βάρος του και ο 30χρονος, πλέον, άντρας είναι πανέτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από τις δικαστικές αίθουσες.

Στο αυτοκίνητο

Ολα έγιναν στις 2 Οκτωβρίου 2008, όταν η κοπέλα, που ήταν 15 ετών, πήγε σε έκθεση αυτοκινήτων. Εκεί συνάντησε τον 19χρονο, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος, και άρχισαν να κουβεντιάζουν. Κάποια στιγμή η μαθήτρια τον ρώτησε αν θα μπορούσε να δει τα αυτοκίνητα της έκθεσης, ενώ φέρεται ότι του ζήτησε να τη φωτογραφήσει ενώ θα ήταν ανεβασμένη σε μια τετράτροχη μοτοσικλέτα. 

Σύμφωνα με την πλευρά την ανήλικης, στη συνέχεια ο νεαρός τής πρότεινε να την πάει στο σπίτι της όταν θα σχολούσε και εκείνη δέχτηκε. Ετσι, το μεσημέρι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησαν. Στη διαδρομή, όμως, κατευθύνθηκε σε μια ερημική τοποθεσία της Φιλερήμου, όπου άρχισε να φιλάει την κοπέλα και κατόπιν την οδήγησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου φέρεται ότι τη βίασε. Στην απολογία του είχε αρνηθεί την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι η 15χρονη έφυγε μόνη της από την έκθεση και πως έκανε την καταγγελία σε βάρος του για να τον εκδικηθεί, επειδή την απέρριψε ερωτικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...